Β. Μιχαλολιάκος (δήμαρχος Πειραιά) - Δεν θα υπάρξει δεύτερη Κυριακή στον Πειραιά - Ενθαρρυντικές οι δημοσκοπήσεις

Β. Μιχαλολιάκος (δήμαρχος Πειραιά) - Δεν θα υπάρξει δεύτερη Κυριακή στον Πειραιά - Ενθαρρυντικές οι δημοσκοπήσεις
Ο κ. Μιχαλολιάκος διευκρίνισε ότι δεν έχει απολύτως τίποτα με το νυν πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Μαρινάκη
Ενωτικός απέναντι στους πολιτικούς του αντιπάλους -κυρίως προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη - τους οποίους κάλεσε να συνθέσουν μαζί προτάσεις για το καλό του πρώτου λιμανιού της χώρας, εμφανίστηκε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.
Ο κ. Μιχαλολιάκος προχώρησε σε απολογισμό του έργου του τα τελευταία 3,5 χρόνια στο δήμο και παρουσίασε τους 75 υποψηφίους, από το συνδυασμό του.
Ο δήμαρχος Πειραιά, αφού ευχαρίστησε όλους τους αντιδημάρχους του για το έργο τους στην πόλη, παρουσίασε ένα βίντεο επτά λεπτών με τα έργα του Πειραιά, ενώ διέψευσε τις φημολογούμενες πληροφορίες περί κόντρας του ιδίου με το μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ, αλλά και με μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Παράλληλα ο κ. Μιχαλολιάκος διευκρίνισε ότι δεν έχει απολύτως τίποτα με το νυν πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, Βαγγέλη Μαρινάκη.
«Είμαι Ολυμπιακός, αν δεν ήμουνα θα έλεγα “δεν είμαι”», δήλωσε και προσέθεσε ότι «ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε χρήματα και αγόρασε τις μετοχές της ομάδας, αφού έχει ένα πάθος υπέρ του Ολυμπιακού αλλιώς δεν θα τα έδινε καθώς δεν είναι και η καλύτερη επένδυση αυτόν τον καιρό».
Για τους υποψηφίους δημάρχους ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είπε ότι τους θεωρεί συμμαχητές και ότι όλοι έχουν δικαίωμα στη φιλοδοξία αλλά και καθήκον να υπηρετήσουν την πόλη αφού ο καθένας έχει τη δική του δυνατότητα να προσφέρει.
«Θέλω από τώρα να γνωρίζουν ότι θα έχουν μόνο την αγάπη μου και αλληλεγγύη μου και ότι αντίπαλός μου είναι μόνο τα προβλήματα του Πειραιά», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος συμπληρώνοντας ότι «ο πειραϊκός λαός θα ψηφίσει με γνώμονα το συμφέρον της πόλης».
Αναφερόμενος στον συνδυασμό του «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» είπε ότι όλες οι δημοσκοπήσεις τον ενθαρρύνουν να πιστεύει ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη Κυριακή.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS