Τελευταία Νέα
Πολιτική

Με αιχμές κατά του Β. Μιχαλολιάκου παρουσίασε τον συνδυασμό του για τον δήμο Πειραιά ο Γ. Μώραλης

Με αιχμές κατά του Β. Μιχαλολιάκου παρουσίασε τον συνδυασμό του για τον δήμο Πειραιά ο Γ. Μώραλης
«Ο Πειραιάς οφείλει να συγκριθεί με πόλεις όπως το Ρότερνταμ και το Λίβερπουλ, την Αμβέρσα και τη Βαρκελώνη» σημείωσε ο κ. Μώραλης
Τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού του «Πειραιάς Νικητής» για το Δήμο Πειραιά παρουσίασε, ο υποψήφιος δήμαρχος, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης.
Ο κ. Μώραλης υπογράμμισε την παρουσία στο ψηφοδέλτιό του πολιτών «από διαφορετικούς ιδεολογικούς και πολιτικούς χώρους, από διαφορετικές αφετηρίες, που αποφάσισαν να ενώσουν δυνάμεις πέρα και έξω από κομματικές νοοτροπίες και νομενκλατούρες, για τον Πειραιά μας».
Μάλιστα επιτέθηκε στον νυν δήμαρχο Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκο, υπενθυμίζοντας ότι στις αρχές Μαρτίου κατέθετε την κομματική του ταυτότητα και μια εβδομάδα μετά δήλωνε ότι υπηρετεί τη μεγάλη Νέα Δημοκρατία.
Συνεχίζοντας την κριτική στον κ. Μιχαλολιάκο τόνισε ότι «ο Πειραιάς των μεγάλων δυνατοτήτων έγινε ένα αποκλεισμένο λιμάνι, ο Πειραιάς έγινε πέρασμα και όχι προορισμός, ενώ οι αφίξεις τουριστών είναι πολλαπλάσιες στο λιμάνι μας».
Παρουσιάζοντας στη συνέχεια το όραμά του για τον Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης σημείωσε ότι «οφείλει να συγκριθεί με πόλεις όπως το Ρότερνταμ και το Λίβερπουλ, την Αμβέρσα και τη Βαρκελώνη» σηματοδώντας την στρατηγική επιλογή της στροφής προς τη θάλλασα «γιατί η θάλασσα σημαίνει ανάπτυξη. Σημαίνει οικονομικές δραστηριότητες που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας για τους Πειραιώτες».
Μερικοί από τους υποψηφίους είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελος Μαρινάκης, ο πρώην δήμαρχος Πειραιά, Χρήστος Αγραπίδης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια του πόλο, Σταυρούλα Αντωνάκου, η τραγουδίστρια Πόπη Αστεριάδη, ο Δημήτρης Βλαχάκος, η πρωταθλήτρια της ξιφασκίας, Βίκυ Βουγιούκα, ο ομοσπονδιακός προπονητής πόλο, Νίκος Γέμελος, ο πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Σταύρος Ελληνιάδης, η διαμερισματική σύμβουλος Χάρις Ζηλάκου, ο επιχειρηματίας Πέτρος Κόκκαλής, γιος του Σωκράτη Κόκκαλη,, ο τέως αντιδήμαρχος Γιάννης Μελάς, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αντώνης Νικοπολίδης, η κόρη του ιστορικού προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σταύρου Νταϊφά, Ειρήνη, ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού, Παναγιώτης Σκαφτούρος, ο μαιευτήρας Αλέξανδρας Τζεφεράκος και η δικηγόρος Άννα-Μαρία Φουσκίδου.
Σημειώνεται ότι το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο οποίος εκλέγεται βουλευτής στην Α’ Πειραιώς, και έχει εμφανιστεί στις ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων και των δύο υποψηφίων για τη δημαρχία, αλλά και ο Βύρων Πολύδωρας και ο βουλευτής Α' Πειραιώς του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης