Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μώραλης - Την Κυριακή αποφασίζουμε για το μέλλον του Πειραιά - Να ανατρέψουμε την κουλτούρα του διχασμού και της μικροπολιτικής

Μώραλης - Την Κυριακή αποφασίζουμε για το μέλλον του Πειραιά - Να ανατρέψουμε την κουλτούρα του διχασμού και της μικροπολιτικής
"Ο Πειραιάς δεν αντέχει άλλο. Γι΄ αυτό ζητώ την ψήφο όλων των Πειραιωτών" τόνισε ο κ. Μώραλης
Σφοδρή επίθεση στον απερχόμενο δήμαρχο, Βασίλη Μιχαλολιάκο εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», Γιάννης Μώραλης, κατά την τελευταία του προεκλογική ομιλία στο Πασαλιμάνι.
Μιλώντας για το έργο του σημερινού δημάρχου Πειραιά είπε ότι υποσχέθηκε πολλά αλλά έκανε τα αυτονόητα και απευθυνόμενος προς τον κόσμο τόνισε: «Πάμε μαζί να ανατρέψουμε την κουλτούρα του διχασμού της διαίρεσης και της μικροπολιτικής στην πόλη. Την κουλτούρα που εκπροσωπεί ο κ.Μιχαλολιάκος».
«Ο Πειραιάς δεν αντέχει άλλο. Γι΄ αυτό ζητώ την ψήφο όλων των Πειραιωτών. Δίνουμε τη μάχη μαζί. Ως την τελευταία στιγμή», ανέφερε ο κ.Μώραλης.
«Μπαίνω στην πρώτη γραμμή και ζητώ τη στήριξή σας για να φτιάξουμε έναν Πειραιά που θα αγκαλιάσει όλους τους Πειραιώτες, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις», δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης ο οποίος τάχθηκε για άλλη μία φορά υπέρ της διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα του λιμανιού.
«Το λιμάνι δεν πουλιέται αξιοποιείται και τον πρώτο λόγο θα έχει ο δήμος ώστε τα έσοδά του να φθάσουν σε κάθε γειτονιά» τόνισε ο κ.Μώραλης και είπε ότι θα προχωρήσει σε ένα εκτεταμένο σχέδιο αστικών αναπλάσεων προκειμένου ο Πειραιάς να καταστεί προορισμός για την Αττική και όχι μόνο.
Μίλησε για εκτεταμένο πρόγραμμα ανάπλασης του παραλιακού μετώπου από το λιμάνι έως τα σύνορα του Πειραιά με τη Δραπετσώνα, για αναβάθμιση της κυριακάτικης αγοράς, ανακαίνισης των σχολικών κτιρίων, σύγχρονης διαχείρισης των απορριμμάτων και εξέτασης μείωσης των δημοτικών τελών.
Είπε επίσης ότι τα Ποσειδώνια θα πρέπει το 2016 να επιστρέψουν στην πόλη και ο δήμος να διεκδικήσει ανταποδοτικούς πόρους από τον ΟΛΠ. Αναφέρθηκε στην ίδρυση νέων ολοήμερων βρεφονηπιακών σταθμών και στην κατασκευή ενός υπερσύγχρονου κολυμβητηρίου στο στρατόπεδο Σακελλίωνα. Επανέλαβε επίσης την πρόταση για τη δημιουργία εμπορικού πάρκου στη Ρετσίνα με τη στέγαση 100 νέων επιχειρήσεων με δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής λογιστικής και διοικητικές.
Για το θέμα του Πύργου είπε ότι θα πρέπει να κατεδαφιστεί και να κατασκευαστεί στη θέση του ένα πολυδύναμο κέντρο προσθέτοντας ότι ο Πειραιάς θα πρέπει να γίνει Διεθνές Ναυτιλιακό Κέντρο και ναυταθλητικό και λιμάνι αφετηρίας για την κρουαζιέρα προκειμένου να μπορέσει να προσελκύσει επενδύσεις. Είπε ότι το όραμά του είναι ο Πειραιάς να γίνει το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης που σημαίνει «δουλειές για όλους τους Πειραιώτες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης