Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Στρατηγική κίνηση η απόφαση της Α. Φράγκου (IRF) να συμμετάσχει στο ΔΣ της MIG - Έρχεται άνοδος στη μετοχή

tags :
Στρατηγική κίνηση η απόφαση της Α. Φράγκου (IRF) να συμμετάσχει στο ΔΣ της MIG - Έρχεται άνοδος στη μετοχή
Η Πειραιώς είναι δυνητικός πωλητής, όπερ σημαίνει ότι θα πουλήσει πολύ υψηλότερα από τα 0,54 ευρώ ανά μετοχή που επένδυσε, για να αποκτήσει το 17,7% της MIG
Ως στρατηγική κίνηση με ιδιαίτερο παρασκήνιο μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση της Αγγελικής Φράγκου, επικεφαλής του ΙRF, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, να συμμετάσχει ενεργά στο Διοικητικό Συμβούλιο της MIG.
Το IRF είναι μέτοχος εδώ και χρόνια στη MIG, με ποσοστό περίπου 18%, αλλά η απόφαση να συμμετάσχει στο ΔΣ η επικεφαλής του IRF, υποδηλώνει την αλλαγή στρατηγικής ενός εκ των βασικών μετόχων ως προς τη MIG.
Από πολλούς μεταφράζεται ως κίνηση ενίσχυσης του IRF στη MIG, που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε αύξηση του ποσοστού συμμετοχής στην εταιρεία.
Με την Πειραιώς να κατέχει περίπου το 17,7% της ΜΙG, την τοποθέτηση της Α. Φράγκου στο ΔΣ, αλλά και την αύξηση επενδυτικών θέσεων στην εταιρεία από διεθνή funds, είναι πιθανό να ανοίξει ένας ανοδικός κύκλος για τη μετοχή της ΜΙG.
Να σημειωθεί ότι η Πειραιώς είναι δυνητικός πωλητής, όπερ σημαίνει ότι θα πουλήσει πολύ υψηλότερα από τα 0,54 ευρώ ανά μετοχή που επένδυσε για να αποκτήσει το 17,7% της MIG.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης