Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διεύρυνση της ρύθμισης για τις μετεγγραφές φοιτητών ζητούν 17 βουλευτές της ΝΔ από τον Α. Λοβέρδο (υπουργό Παιδείας)

Διεύρυνση της ρύθμισης για τις μετεγγραφές φοιτητών ζητούν 17 βουλευτές της ΝΔ από τον Α. Λοβέρδο (υπουργό Παιδείας)
Ζητούν να δοθεί δυνατότητα μετεγγραφής και για τους εισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των προηγούμενων ετών
Να διευρυνθεί η ρύθμιση για τις μετεγγραφές φοιτητών, ζητούν από τον υπουργό Παιιδείας Ανδρέα Λοβέρδο, 17 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
Σε επιστολή τους προς τον Ανδρέα Λοβέρδο, οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ζητούν να δοθεί δυνατότητα μετεγγραφής και για τους εισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των προηγούμενων ετών και όχι μόνο των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων του σχολικού έτους 2013-2014 και εντεύθεν.
Όπως αναφέρουν, «πολλά παιδιά πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών, αλλά και οικογενειών που ανήκουν στις λοιπές ειδικές κατηγορίες φοιτούν σε διαφορετικές πόλεις, τη στιγμή κατά την οποία οι γονείς τους δεν μπορούν οικονομικά να ανταπεξέλθουν στην επιβάρυνση αυτή, ενώ άλλα παιδιά απλώς να έχουν εγγραφεί και να αδυνατούν να παρακολουθήσουν κανονικά τα μαθήματά τους».
Την επιστολή υπογράφουν οι :Τζαμτζής Ιορδάνης , Βλαχογιάννης Ηλίας, Αντωνίου Μαρία, Μαρίνος Ανδρέας, Σκόνδρα Ασημίνα, Σαμπαζιώτης Δημήτριος, Χαρακόπουλος Μάξιμος, Αραμπατζή Φωτεινή, Καρανάσιος Ευθύμιος, Βογιατζής Παύλος, Σολδάτος Θεόδωρος, Αναστασιάδης Σάββας, Πασχαλίδης Ιωάννης, Κυριαζίδης Δημήτριος, Κοψαχείλης Τιμολέων, Κουτσογιαννακόπουλος Κωνσταντίνος, Κοντογιάννης Γεώργιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης