Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στις 20 Αυγούστου οι εξηγήσεις του Β. Μαρινάκη στις δικαστικές αρχές - Εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ποδοσφαίρου «βλέπει» ο Εισαγγελέας

Στις 20 Αυγούστου οι εξηγήσεις του Β. Μαρινάκη στις δικαστικές αρχές - Εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ποδοσφαίρου «βλέπει» ο Εισαγγελέας
Aπρόσμενος "σύμμαχος" του Β. Μαρινάκη ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ
Στις 20 Αυγούστου αναμένεται να κληθεί σε εξηγήσεις ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος εγκαλείται από τις δικαστικές αρχές για σωρεία κακουργηματικών πράξεων.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και έτεροι παράγοντες του ποδοσφαίρου αναμένεται να κληθούν από τις εισαγγελικές αρχές στις 20 Αυγούστου, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, του εκβιασμού, της δωροδοκίας και της παράβασης του νόμου περί εκρηκτικών.

Τι μετέδιδε χθες, Τρίτη, το bankingnews.gr
Για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβιασμός, δωροδοκία και παραβίαση του νόμου περί εκρηκτικών εγκαλείται από τις δικαστικές αρχές ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, το οποίο αποκαλύπτει η τηλεόραση του «ΣΚΑΪ», ο Β. Μαρινάκης εγκαλείται για σωρεία εγκληματικών πράξεων, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και δωροδοκία.
Σύμφωνα με το «ΣΚΑΪ», οι δικαστικές αρχές εικάζουν πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εκμεταλλεύεται συστηματικά αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης