Τελευταία Νέα
Πολιτική

Eπιστροφή του στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος – Έχουν γίνει οι σχετικές συζητήσεις με τον Ε. Βενιζέλο

Eπιστροφή του στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος – Έχουν γίνει οι σχετικές συζητήσεις με τον Ε. Βενιζέλο
Το έχω συζητήσει με τον κ. Βενιζέλο, απλώς θέλουμε να δούμε τον τρόπο, επισήμανε
Την επιστροφή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
Ειδικότερα, ερωτηθείς σχετικά είπε ότι «απαντώ καταφατικά. Θα επιστρέψω στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ» και πρόσθεσε ότι «το έχω συζητήσει με τον κ. Βενιζέλο αυτό, απλώς θέλουμε να δούμε τον τρόπο».
Όπως επισήμανε ο κ. Λοβέρδος, η αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ έγινε με διαγραφή, την οποία απέδωσε στις συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την εποχή.
Κληθείς να απαντήσει για το θέμα με τους αιώνιους φοιτητές σημείωσε ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «όχι γιατί είμαστε νομικιστές, αλλά γιατί έχει δοθεί ο κατάλληλος χρόνος».
Πρόσθεσε δε, ότι πρόκειται για «φοιτητές τετραετούς ή πενταετούς κύκλου σπουδών, που μπήκαν το 2002 ή 2003. Δεν είναι ο νόμος για τον νόμο, αλλά γιατί πρέπει να δειχθεί σεβασμός στον κύκλο σπουδών».
Ωστόσο, όπως επισήμανε, προβλέπονται και εξαιρέσεις για φοιτητές που εργάζονται ή έχουν άλλα προβλήματα.
Ερωτηθείς για τις μετεγγραφές φοιτητών, σημείωσε ότι το υπουργείο είναι σε συνεχή διαβούλευση με τα Πανεπιστήμια για την επίλυση του θέματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης