Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΤΑΙΠΕΔ: Βελτιωμένη προσφορά ζητά από την Intralot για το ιπποδρομιακό στοίχημα - Στα 5,25 εκ. ευρώ η πρότερη προσφορά

ΤΑΙΠΕΔ: Βελτιωμένη προσφορά ζητά από την Intralot για το ιπποδρομιακό στοίχημα - Στα 5,25 εκ. ευρώ η πρότερη προσφορά
«Ρόλος του ΤΑΙΠΕΔ είναι η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με γνώμονα την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος»
Βελτιωμένη προσφορά έως τις 27 Αυγούστου ζητά από την Intralot το ΤΑΙΠΕΔ, σχετικά με τη χορήγηση του δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος.
Ειδικότερα, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου αποτίμησε την προσφορά της  Intralot, συνολικού ύψους 5,25 εκ. ευρώ.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το ΤΑΙΠΕΔ διευκρινίζει ότι αυτό είναι και το μόνο ποσό που εξετάζεται στο πλαίσιο της εν εξελίξει διαγωνιστικής διαδικασίας, ενώ όπως προσθέτει διάφορα άλλα ποσά που ανακοινώθηκαν στα ΜΜΕ δεν συνδέονται με το τίμημα του διαγωνισμού.
«Ρόλος και αποστολή του ΤΑΙΠΕΔ είναι η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση.
 «Στο πλαίσιο αυτό, είναι αυτονόητη η διαφύλαξη του κύρους και της αξιοπιστίας της διαγωνιστικής του διαδικασίας. Είναι σαφές ότι αυτό ισχύει και στον εν εξελίξει διαγωνισμό, όπου μοναδική εγκύρως υποβληθείσα προσφορά είναι η ανωτέρω» τονίζει παράλληλα.


Τι μετέδιδε στις 13 Αυγούστου του 2014 το bankingnews.gr

Eπιβεβαιώνει η εταιρεία Intralot, έπειτα από σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι η οικονομική της προσφορά για το ιπποδρομιακό στοίχημα ανέρχεται σε 56,28 εκατ. ευρώ.
Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σχετικά με το ύψος της οικονομικής προσφοράς για τη χορήγηση αποκλειστικού δικαιώματος διοργάνωσης και διεξαγωγής αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα, για χρονικό διάστημα είκοσι ετών, η INTRALOT επιβεβαιώνει ότι η οικονομική πρότασή της σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 56.281.920 ευρώ σε σημερινές τιμές (συμπεριλαμβανομένου του ποσού 5.250.000€ που ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ)».
Στο ποσό αυτό, επισημαίνει, δεν περιλαμβάνονται επιπλέον έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου που αναμένονται από τη συνέχιση της ιπποδρομιακής δραστηριότητας στην Ελλάδα (όπως φορολογία τυχερών παιχνιδιών, κέρδη νικητών, φόρος εισοδήματος κλπ.).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης