Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν συγκεντρώνονται οι 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν συγκεντρώνονται οι 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας
Την ευχή η ΔΗΜΑΡ να μην συμβάλλει στην παράταση του βίου μιας καταστροφικής πολιτικής εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την εκτίμηση ότι δεν συγκεντρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός των 180 βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Όπως επισήμανε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», «δεν πιστεύω ότι η κυβερνητική πλειοψηφία έχει τους 180 βουλευτές για να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας», ενώ αναφερόμενος στη ΔΗΜΑΡ και τον Φ. Κουβέλη σημείωσε ότι «θέλω να πιστεύω ότι η ΔΗΜΑΡ, που έχει σε λίγες εβδομάδες το συνέδριό της και προσωπικά ο Φ. Κουβέλης, δεν θα συμβάλλουν στην παράταση του βίου μιας καταστροφικής πολιτικής και μιας κακής κυβέρνησης».
Πρόσθεσε ακόμη ότι «για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, αυτό που προέχει είναι τα προβλήματά τους και μία διαφορετική πολιτική για την αντιμετώπισή τους και όχι η ονοματολογία περί τον πρόεδρο».
Όπως είπε, εκεί θα πρέπει να επικεντρωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή στην προβολή του δικού του προγράμματος ως εναλλακτικής λύσης για την ανεργία, τους μισθούς και συντάξεις, τη φορολογία, τη διοίκηση, τη γραφειοκρατία, τη διαφθορά, την ανάπτυξη της οικονομίας, την αλλαγή της θέσης της Ελλάδας στην Ευρώπη και την αλλαγή της ίδιας της Ευρώπης.
Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης, είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση και να ηττηθεί αυτή η πολιτική το συντομότερο δυνατό.
Παράλληλα, ερωτηθείς σχετικά με την παρουσία του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ, σημείωσε ότι στις 13 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του κόμματος θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του κυβερνητικού του προγράμματος, επισημαίνοντας ότι το κρίσιμο θέμα δεν είναι η εκπόνησή του, «αλλά η συζήτησή του με τους πολίτες και η διαρκής βελτίωσή του με την διαδικασία του διαλόγου, όχι μόνο μέσα στο κόμμα, αλλά πριν απ’ όλα με την κοινωνία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης