Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Δ. Κουτσούμπας (ΚΚΕ) στη ΔΕΘ - Σε καθεστώς ενισχυμένου κοινοτικού ελέγχου η Ελλάδα, όποια συμφωνία και αν υπάρξει για το χρέος

Ο Δ. Κουτσούμπας (ΚΚΕ) στη ΔΕΘ - Σε καθεστώς ενισχυμένου κοινοτικού ελέγχου η Ελλάδα, όποια συμφωνία και αν υπάρξει για το χρέος
Σφοδρή επίθεση του γ.γ. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ
Σε καθεστώς ενισχυμένου κοινοτικού ελέγχου θα παραμείνει η Ελλάδα, όποια συμφωνία και αν επιτευχθεί για τη διαχείριση του ελληνικού χρέους, τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).
Ο γ.γ. του ΚΚΕ εξαπέλυσε επίθεση σε Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως τόνισε, κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση εξαπατούν τον ελληνικό λαό, υποσχόμενοι επιστροφή στην ανάπτυξη.
Καίριο ερώτημα, αποτελεί σύμφωνα με τον Δ. Κουτσούμπα, πότε θα ανακτηθούν οι απώλειες που υπέστη ο ελληνικός λαός.
Ο Δ. Κουτσούμπας αναγνώρισε την άνοδο της ανταγωνιστικότητας που κατέγραψε η ελληνική οικονομία, ωστόσο τόνισε ότι οι εργαζόμενοι πλήρωσαν αυτή την ενίσχυση.
Επίσης, εκτίμησε ότι ενδεχομένως να καθυστερήσει η έξοδος της ελληνικής οικονομίας από τη ύφεση, σε σχέση με τις προβλέψεις, εν μέρει και λόγω της διεθνούς αναταραχής λόγω του οικονομικού «πολέμου» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Ρωσία.
Αναφερόμενος στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου, από το βήμα της 79ης ΔΕΘ, τις χαρακτήρισε «προκλητικές» για τα λαϊκά στρώματα και «ψίχουλα», που θα εξανεμιστούν με τη φορολόγηση, και ζήτησε κατάργηση «εδώ και τώρα» του ΕΝΦΙΑ και «όλων των ληστρικών νόμων και χαρατσιών», δημεύσεων και πλειστηριασμών.
Κατήγγειλε «αλισβερίσια» της κυβέρνησης και κομμάτων στο θέμα της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας, είπε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για «κάλπικα παιγνίδια» και σημείωσε πως το ΚΚΕ θα ψηφίσει «παρών» όποια και να είναι η πρόταση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης