Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Καταγγέλλει ωμή παρέμβαση στη ΝΕΡΙΤ για την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Καταγγέλλει ωμή παρέμβαση στη ΝΕΡΙΤ για την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ
Η ομιλία Τσίπρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν μεταδοθεί ζωντανά, με αποτέλεσμα την παραίτηση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΝΕΡΙΤ
Ωμή παράμεβαση καταγγέλλει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σχετικά με τον χειρισμό της ΝΕΡΙΤ στο θέμα μετάδοσης της ομιλίας του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και της συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει, Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη ΔΕΘ.
Η ομιλία του κ. Τσίπρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν θα μεταδοθεί ζωντανά, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου της ΝΕΡΙΤ, Αντώνη Μακρυδημήτρη και Ροδόλφου Μορώνη αντίστοιχα.
Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη στον ΣΚΑΪ, σε επικοινωνία που είχε με τον διευθυντή περιεχομένου του καναλιού σχετικά με τις δύο αυτές μεταδόσεις, του επισημάνθηκε ότι ο χειρισμός και η κάλυψη της παρουσίας του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ είναι στη διακριτική ευχέρεια της ΝΕΡΙΤ.
Πρόσθεσε ακόμη ότι σε μετέπειτα επικοινωνία του με τον κ. Μακρυδημήτρη έλαβε τη διαβεβαίωση ότι οι δύο συνεντεύξεις θα μεταδοθούν κανονικά, ωστόσο όπως σημείωσε το παρασκήνιο οδήγησε σε ρήξη και παραιτήθηκαν ο κ. Μακρυδημήτρης, αλλά και ο αναπληρωτής του Ροδόλφος Μορώνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης