Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μέσω υπομνήματος η απολογία του Β. Μαρινάκη για την υπόθεση των «στημένων αγώνων» - «Αθώοι» δηλώνουν και οι 11 εμπλεκόμενοι

Μέσω υπομνήματος η απολογία του Β. Μαρινάκη για την υπόθεση των «στημένων αγώνων» - «Αθώοι» δηλώνουν και οι 11 εμπλεκόμενοι
Τις επόμενες ημέρες, ο Εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν θα ασκήσει ποινική δίωξη
Εξηγήσεις μέσω υπομνημάτων έδωσαν οι 11 παράγοντες του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, οι οποίοι ελέγχονται για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Ειδικότερα, οι 11 ύποπτοι έδωσαν εξηγήσεις στον Εισαγγελέα Αθλητισμού, Αριστείδη Κορέα, καθώς ελέγχονται ως ύποπτοι για τη διάπραξη αδικημάτων, τα οποία αφορούν την υπόθεση των στημένων αγώνων.
Σημειώνεται πως υπομνήματα κατέθεσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β. Μαρινάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γ. Σαρρής, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ Αρ. Σταθόπουλος, ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ Θ. Κουρίδης, το μέλος της ΚΕΔ Θ. Μπριάκος, το πρώην μέλος της ΚΕΔ Γ. Δούρος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός Γ. Κομπότης, ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γ. Παπακωνσταντίνου και οι διαιτητές Αμπάρκιολης, Κάμπαξης και Ιωαννίδης.
Εντός των επόμενων ημερών ο αρμόδιος Εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν θα ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον των εμπλεκόμενων προσώπων.
Σύμφωνα με πληροφορίες και οι 11 ύποπτοι αποποιήθηκαν κάθε εμπλοκής στην υπόθεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης