Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Διευκρινίσεις ΟΤΕ για το χώρο εστίασης στον Πύργο της ΔΕΘ μετά τις καταγγελίες για τις τιμές

tags :
Διευκρινίσεις ΟΤΕ για το χώρο εστίασης στον Πύργο της ΔΕΘ μετά τις καταγγελίες για τις τιμές
Ο ΟΤΕ διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία απολύτως ανάμειξη ή αρμοδιότητα στις επιλογές ή τον τιμοκατάλογο του επιχειρηματία-υπομισθωτή
Αναφορικά με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για υψηλές τιμές σε χώρο εστίασης στον «Πύργο του ΟΤΕ» στο χώρο της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, ο OTE διευκρινίζει ότι: η σχέση του ΟΤΕ με το κατάστημα εστίασης που βρίσκεται εντός του Πύργου είναι σχέση υπεκμίσθωσης χώρου.
Ως εκ τούτου ο ΟΤΕ ούτε γνωρίζει, ούτε έχει καμία απολύτως ανάμειξη ή αρμοδιότητα στις επιλογές ή τον τιμοκατάλογο του επιχειρηματία-υπομισθωτή, ο οποίος έχει και την αποκλειστική ευθύνη για τη γενικότερη λειτουργία της επιχείρησής του.
Η ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo έχει ως εξής:
«Ο Πύργος του ΟΤΕ, που βρίσκεται μέσα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε κατασκευαστικά το 1970 και παραχωρήθηκε προς χρήση για 30 χρόνια στον ΟΤΕ. Μετά την πάροδο των 30 ετών ενοικιάστηκε για 12 χρόνια στον ΟΤΕ και το 2012 ανανεώθηκε αυτή η σύμβαση για μία ακόμη δωδεκαετία. Οι εγκαταστάσεις και οι δράσεις, που εκμισθώνονται ή πραγματοποιούνται εντός του Πύργου του ΟΤΕ, αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα του μισθωτή, δηλαδή του ΟΤΕ. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΟΤΕ έχει επιλέξει και ανάδοχο για τη λειτουργία του κυλικείου, που βρίσκεται εντός του Πύργου. Η σχέση της ΔΕΘ-HELEXPO και του ΟΤΕ είναι μία σχέση αποκλειστικά εκμισθωτή-μισθωτή και ως εκ τούτου ο εθνικός εκθεσιακός φορέας δεν είχε και δεν έχει καμία απολύτως ανάμειξη στην επιλογή αναδόχων για την εκμετάλλευση χώρων εντός του Πύργου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης