Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συνάντηση Β. Μαρινάκη - Β. Κικίλια (υπ. Δημ. Τάξης) - Κατ' ιδίαν ενημέρωση για το σχέδιο επίθεσης εναντίον του

Συνάντηση Β. Μαρινάκη - Β. Κικίλια (υπ. Δημ. Τάξης) - Κατ' ιδίαν ενημέρωση για το σχέδιο επίθεσης εναντίον του
Ο επιχειρηματίας επισκέφτηκε τον υπουργό Δημοσίας Τάξης
Κατ' ιδίαν συνάντηση και ενημερώση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια για το σχέδιο επίθεσης εναντίον του είχε ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του Ολυμπιακού, Β. Μαρινάκης.
Ειδικότερα ο κ. Μαρινάκης επισκέφτηκε το μεσημέρι το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά απο τον Υπουργό Βασίλη Κικίλια και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Δημήτρη Τσακνάκη για όσα έχουν προκύψει απο τις έρευνες της αντιτρομοκρατικής και αφορούν το πρόσωπό του.
Κύκλοι του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, μόλις έγινε γνωστό ότι ήταν ανάμεσα στους στόχους επεσήμαιναν ότι πριν την ενασχόλησή του με τον Ολυμπιακό δεν είχε εχθρούς και κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι στοχοποιείται λόγω της ιδιότητάς του στα κοινά των Πειραιωτών κι όχι για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.
Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοίνωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου χθες ο κ. Κικίλιας ο 30χρονος που συνελήφθη στη γιάφκα του Βύρωνα, όπου βρέθηκαν αποτυπώματα του Ν. Μαζιώτη, είχε ιδιόχειρες σημειώσεις στις οποίες «αναλυτικές αναφορές για τον Ευάγγελο Μαρινάκη, Θεόδωρο Φλέσσα και τηλέφωνα της Ένωσης των Ελλήνων Εφοπλιστών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης