Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος (υπ. Παιδείας): Δεν θα πέσουμε στα γόνατα για το ΣΥΡΙΖΑ - Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ για τα ποσοστά του

Λοβέρδος (υπ. Παιδείας): Δεν θα πέσουμε στα γόνατα για το ΣΥΡΙΖΑ - Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ για τα ποσοστά του
Επενδύουμε στις εσωτερικές μας διαδικασίες για τη διαμόρφωση του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη τόνισε ο κ.Λοβέρδος
Την άποψη ότι δεν θα πέσουμε στα γόνατα προκειμένου να υπάρξει μια στοιχειώδης συναίνεση μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος.
«Ούτως ή άλλως στο ερώτημα αυτό εμείς απαντάμε θετικά από το 2012. Όταν θέσαμε από την πρώτη στιγμή των εκλογών του Μαΐου, όταν βγήκε το αποτέλεσμα δηλαδή, ζήτημα συμμετοχής του ΣΥΡΙΖΑ στα βάρη, τα κυβερνητικά βάρη. Και ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε. Συνεχίσαμε να το κάνουμε αυτό, πάλι ως ΠΑΣΟΚ και ως χώρος γενικότερα πια, όταν την άνοιξη που μας πέρασε και προ των Ευρωεκλογών θέταμε συνέχεια τουλάχιστον συνεργασία για τη διαχείριση του δημοσίου χρέους. Μας έλεγαν όχι» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ. Λοβέρδος
«Δεν μπαίνουν κάτω από την μπάρα. Αν με ρωτάτε αν πρέπει να συνεχίσουμε στην ίδια λογική, σας λέω ναι. Αν μου λέτε να πέσουμε στα γόνατα και να παρακαλάμε και να φαντάζει αυτό πολιτική αδυναμία, σας λέω πως όχι. Αν είναι προκαταβολικά δεδομένη η άρνηση εμείς θα επαναλαμβάνουμε την πρόσκληση. Αλλά ο διάλογος δεν είναι γόνιμος. Και μάλιστα πολλές φορές η άρνηση είναι και με βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Και δεν το δεχόμαστε αυτό. Ούτε η πολιτική μας αξιοπρέπεια το επιτρέπει ούτε εμείς ως πρόσωπα το ανεχόμαστε» τόνισε ο κ.Λοβέρδος.
Στην ερώτηση σχετικά με τα ποσοστά που λαμβάνει το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις κι αν τον προβληματίζουν ο υπουργός Παιδείας απάντησε: «Πάρα πολύ. Και είναι λογικό. Οπως προβληματίζουν όλα τα στελέχη του χώρου και όλους τους ψηφοφόρους του χώρου. Εμείς επενδύουμε σε αυτό το κλείσιμο της χρονιάς με τους όρους που σας προείπα. Και επενδύουμε και στις εσωτερικές μας διαδικασίες για τη διαμόρφωση του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη και πιστεύουμε ότι έτσι θα δώσουμε την ευκαιρία στον πολίτη να μας κρίνει θετικότερα».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης