Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συνεχίζει τις αγορές μετοχών του Μυτιληναίου το Fairfax - Έμπρακτη η ψήφος εμπιστοσύνης στον όμιλο

Συνεχίζει τις αγορές μετοχών του Μυτιληναίου το Fairfax - Έμπρακτη η ψήφος εμπιστοσύνης στον όμιλο
Θυγατρικές του Fairfax προέβησαν σε αγορά συνολικά 242.000  κοινών ονομαστικών μετοχών της Μυτιληναίος, συνολικής αξίας 1.352.007 ευρώ.
Την ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης της δείχνει καθημερινά ο καναδικός όμιλος Fairfax στον όμιλο Μυτιληναίου, συνεχίζοντας τις αγορές μετοχών, με στόχο να ξεπεράσει το 5,5% που κατέχει.
Το Fairfax είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος μετά την οικογένεια Μυτιληναίου στον όμιλο Μυτιληναίου.
Σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για το ελληνικό χρηματιστήριο και την ελληνική οικονομία το Fairfax αποφασίζει να αγοράζει μετοχές της Μυτιληναίος, δείχνοντας έμπρακτη εμπιστοσύνη στην εταιρεία, σε μια περίοδο μάλιστα έντονης πολιτικής αβεβαιότητας.
Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε από τον κ. Wade Burton, που ασκεί διευθυντικά καθήκοντα ως Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ανακοινώνει ότι την 10.11.2014 συγκεκριμένες θυγατρικές εταιρείες της Fairfax, προέβησαν σε αγορά συνολικά 162.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, συνολικής αξίας 898.063,20 ευρώ.
Αντίστοιχα την 11.11.2014 συγκεκριμένες θυγατρικές εταιρείες της Fairfax, προέβησαν σε αγορά συνολικά 80.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, συνολικής αξίας € 453.944,00.
Η γνωστοποίηση γίνεται επειδή ο κ. Wade Burton κατέχει ταυτόχρονα τη θέση του Αντιπροέδρου και Διαχειριστή Χαρτοφυλακίου στην Hamblin Watsa Investment Counsel Ltd, η οποία αποτελεί 100% θυγατρική εταιρεία της Fairfax και είναι διαχειριστής του ενεργητικού  διαφόρων θυγατρικών της Fairfax.
Υπενθυμίζεται εδώ ότι χτες έγινε γνωστό από τον κ. Wade Burton, που ασκεί διευθυντικά καθήκοντα ως Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, την 7.11.2014 συγκεκριμένες θυγατρικές εταιρείες της Fairfax, προέβησαν σε αγορά συνολικά 185.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, συνολικής αξίας € 1.050.892,50.
Υπενθυμίζεται ότι ο Wade Burton κατέχει ταυτόχρονα τη θέση του Αντιπροέδρου και Διαχειριστή Χαρτοφυλακίου στην Hamblin Watsa Investment Counsel Ltd, 100% θυγατρική εταιρεία της Fairfax.
Η Hamblin Watsa Investment Counsel Ltd. έχει συνάψει με διάφορες θυγατρικές της Fairfax συμβάσεις διαχείρισης του ενεργητικού τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης