Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του προέδρου του ΕΚΑΒ από τον Μ. Βορίδη (υπ. Υγείας)

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του προέδρου του ΕΚΑΒ από τον Μ. Βορίδη (υπ. Υγείας)
Ο κ. Παπαγιαννίδης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του ΕΚΑΒ, επικαλούμενος «αμφισβήτηση» και «ωμό διοικητικό παραγκωνισμό»
(upd)Δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του προέδρου του ΕΚΑΒ Δημήτρη Παπαγιαννίδη ο υπουργός Υγείας Μάκης Boρίδης.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Παπαγιαννίδης θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του κανονικά.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαγιαννίδης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του ΕΚΑΒ, επικαλούμενος «αμφισβήτηση» και «ωμό διοικητικό παραγκωνισμό».
Όπως υποστηρίζει στην επιστολή της παραίτησής του «ενώ δεν είχα τη δέουσα συμπαράσταση, πλέον άρχισα να εισπράττω τόσο την αμφισβήτηση όσο και τον ωμό διοικητικό παραγκωνισμό από άτομα που πολύ αμφιβάλω ότι επιθυμούν την ευημερία του ΕΚΑΒ…».
Μάλιστα ο κ. Παπαγιαννίδης κάνει λόγο για εσωτερικές πόλεμο που αντιμετώπισε στην προσπάθεια του να αντιμετωπίσει τα κενά στις δομές του ΕΚΑΒ, καθώς και στη διαδικασία επανεξέτασης του διαγωνισμού προμήθειας των 167 ασθενοφόρων και 19 κινητών μονάδων μέσω ΕΣΠΑ, «αφού αντιμετώπισα έναν οχετό ενστάσεων, αντιδράσεων και κακόβουλων σχολίων τελικά κατάφερα να τον φθάσω στο στάδιο ανοίγματος των οικονομικών προσφορών», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ωστόσο ο κ. Παπαγιαννίδης, τέλος, ευχαριστεί τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του και εύχεται «καλό κουράγιο σε όλο το προσωπικό του Ε.Κ.Α.Β. και ιδιαίτερα στους άξιους μαχητές, που λέγονται Διασώστες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης