Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στοχοποιούν ύποπτα και ύπουλα πολιτικούς αντιπάλους για να κερδίσουν ψήφους – Μετά τον Καρατζαφέρη στο στόχαστρο μπαίνει και ο Καμμένος

Στοχοποιούν ύποπτα και ύπουλα πολιτικούς αντιπάλους για να κερδίσουν ψήφους – Μετά τον Καρατζαφέρη στο στόχαστρο μπαίνει και ο Καμμένος
Θα προκύψουν σοβαρές πολιτικές ευθύνες σε κορυφαίο πολιτικό παράγοντα
Περίοδος έντονης πολιτικής παρακμής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τρέχουσα καθώς στην προσπάθεια της η κυβέρνηση να διασωθεί πολιτικά στοχοποιεί όμορα πολιτικά κόμματα και κεντρικά πολιτικά πρόσωπα.
Έτσι μετά την επίθεση – διασυρμό κατά του Καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ, που ωστόσο δεν παραπέμπεται για «μίζες», αλλά για το πόθεν έσχες, στο στόχαστρο έχουν βάλει τον Π. Καμμένο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Τα τελευταία 24ωρα διαρρέουν ότι θα προκύψουν σοβαρές πολιτικές ευθύνες σε κορυφαίο πολιτικό παράγοντα, φωτογραφίζοντας εμμέσως πλην σαφώς τον Π. Καμμένο.
Δεν γνωρίζουμε τι στοιχεία υπάρχουν… και αν πραγματικά υπάρχουν, αλλά το βέβαιο είναι ότι εδώ έχει ενορχηστρωθεί ένα σχέδιο απαξίωσης του ΛΑΟΣ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με βασικό σκοπό να καρπωθεί οφέλη η Νέα Δημοκρατία και να παραμείνει στην εξουσία η κυβέρνηση.
Ο Π. Καμμένος θα πρέπει να αντιδράσει άμεσα γιατί κινδυνεύει να στοχοποιηθεί σε μια πολύ εύθραυστη περίοδο για τις πολιτικές εξελίξεις και το κόμμα του.

Υποσημείωση

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρότι είχε στοχοποιηθεί για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά η δικαιοσύνη δεν τον άγγιξε.
Ο Βενιζέλος παρότι βρέθηκε και στο επίκεντρο του σκανδάλου της λίστας Λαγκάρντ, επίσης η δικαιοσύνη δεν τον άγγιξε.
Ο Γ. Μιχελάκης, ο οποίος είχε στοχοποιηθεί στην υπόθεση του επιχειρηματία Πάλλη, η Βουλή δεν ενέκρινε την άρση της ασυλίας του.
Η δικαιοσύνη λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης