Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Σταθερή ψήφος εμπιστοσύνης του Fairfax στον Μυτιληναίο - Συνεχίζει τις αγορές μετοχών

Σταθερή ψήφος εμπιστοσύνης του Fairfax στον Μυτιληναίο - Συνεχίζει τις αγορές μετοχών
Θυγατρικές της Fairfax προέβησαν σε αγορά συνολικά 100.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της Μυτιληναίος, συνολικής αξίας 527.540 ευρώ
Σταθερά ψήφο εμπιστοσύνης δίνει ο καναδικός όμιλος Fairfax στον όμιλο Μυτιληναίου, συνεχίζοντας τις αγορές μετοχών με στόχο της αύξηση του ποσοστού του στο μετοχικό κεφάλαιο της ελληνικής εισηγμένης.
Το Fairfax είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος μετά την οικογένεια Μυτιληναίου στον όμιλο Μυτιληναίου.
Σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για το ελληνικό χρηματιστήριο και την ελληνική οικονομία το Fairfax συνεχίζει να αγοράζει μετοχές της Μυτιληναίος, δείχνοντας έμπρακτη εμπιστοσύνη στην εταιρεία, σε μια περίοδο μάλιστα έντονης πολιτικής αβεβαιότητας.
Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, ατόπιν σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε από τον κ. Wade Burton, που ασκεί διευθυντικά καθήκοντα ως Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της εισηγμένης, ανακοινώνει ότι στις 10/12/2014 συγκεκριμένες θυγατρικές εταιρίες της Fairfax, προέβησαν σε αγορά συνολικά 100.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας, συνολικής αξίας 527.540 ευρώ.
Η γνωστοποίηση γίνεται επειδή ο κ. Wade Burton κατέχει ταυτόχρονα τη θέση του αντιπροέδρου και διαχειριστή χαρτοφυλακίου στην Hamblin Watsa Investment Counsel Ltd, η οποία αποτελεί 100% θυγατρική εταιρία της Fairfax και είναι διαχειριστής του ενεργητικού διαφόρων θυγατρικών της Fairfax.
Υπενθυμίζεται ότι στις 10,11 και 12 Νοεμβρίου 2014, όπως και χτες, θυγατρικές εταιρίες της Fairfax προέβησαν σε αγορές μετοχών της Μυτιληναίος, αξίας άνω των 1,4 εκατ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης