Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ιntralot: Αγώνας δρόμου για τον Α. Κεραστάρη - Τα ταξίδια στο εξωτερικό για νέες στρατηγικές συμφωνίες

tags :
Ιntralot: Αγώνας δρόμου για τον Α. Κεραστάρη  - Τα ταξίδια στο εξωτερικό για νέες στρατηγικές συμφωνίες
Ο κ. Κεραστάρης, χαίρει της εκτίμησης και της απόλυτης εμπιστοσύνης του ιδρυτή της Intracom Σωκράτη Κόκκαλη
Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί το τελευταίο διάστημα ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Intralot Αντ. Κεραστάρης, ο οποίος πραγματοποιεί ταξίδια στο εξωτερικό και έχει προσωπικές επαφές με στελέχη μεγάλων εταιριών, προκειμένου να ενισχύσει την παρουσία του Ομίλου και να διορθρώσει τυχόν λάθη και παραλείψεις που έγιναν.
Ο κ. Κεραστάρης, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης και της απόλυτης εμπιστοσύνης του ιδρυτή της Intracom Σωκράτη Κόκκαλη, φέρνει νέα πνοή στον Ομιλο, ενώ μέσα στο μικρό διάστημα από τότε που ανέλαβε τα ηνία της Intralot καταφέρνει να αποδείξει ότι «είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση».
Μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο είναι η παρουσία του Ομίλου στην Αυστραλία αλλά και ο χειρισμός της υπόθεσης της λοταρίας στην Βικτώρια η οποία πουλήθηκε στον Όμιλο Tatts.
Η Intralot για την υπόθεση αυτή έχει προσφύγει στην αυστραλιανή δικαιοσύνη όπου διεκδικεί 63,4 εκατ.δολάρια από την πολιτειακή κυβέρνηση, καθώς και διάφορα ποσά που δαπάνησε κατά την επταετή παρουσία της εκεί.
Η Intralot έχει καταγγείλει ότι η λειτουργία της λοταρίας με βάση την άδεια διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών είχε ουσιαστικά παρεμποδιστεί από πλημμέλειες της διαγωνιστικής διαδικασίας αδειοδότησης”, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου των Τυχερών Παιχνιδιών της Αυστραλίας.
Η Intralot θα εστιάσει ακόμη περισσότερο στην επιτυχή πορεία του Monitoring License για την εποπτεία και τη διαχείριση του δικτύου των 27.000 παιχνιδομηχανών στη Βικτώρια, του πρόσφατου έργου που ανέλαβε για την ανάπτυξη της υπηρεσίας «εθελοντικού ελέγχου παιχνιδιού» (Precommitment) στην ίδια πολιτεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης