Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Grivalia Properties: Αποκοπή του δικαιώματος στο μέρισμα στις 5 Ιανουαρίου

tags :
Grivalia Properties: Αποκοπή του δικαιώματος στο μέρισμα στις 5 Ιανουαρίου
Καταβολή προσωρινού μερίσματος 0,10 ευρώ από 13 Ιανουαρίου
Χωρίς το δικαίωμα προσωρινού μερίσματος (ημ/νια αποκοπής δικαιώματος συμμετοχής στο μέρισμα) θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α από την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015 οι μετοχές της Grivalia Properties.
Όπως υπενθυμίζεται σε σχετική ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ενέκρινε τη διανομή προσωρινού μερίσματος χρήσης 2014 ύψους 0,10 ευρώ ανά μετοχή (καθαρού).
Δικαιούχοι του προσωρινού μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στο μετοχολόγιο της εταιρείας τη Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015 (record date).
Το προσωρινό μέρισμα θα αρχίσει να καταβάλλεται από την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015 μέσω της πληρώτριας Τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε. ως εξής:
(i) Μέσω των χειριστών των λογαριασμών αξιών στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) στους μετόχους εκείνους, οι οποίοι έχουν εξουσιοδοτήσει για την είσπραξη μερισμάτων τους χειριστές τους.
(ii) Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε. στους μετόχους που έχουν ζητήσει τη μη είσπραξη μερισμάτων από το χειριστή τους ή έχουν ανακαλέσει την σχετική εξουσιοδότηση προς τον χειριστή τους ή η είσπραξή τους δεν κατέστη δυνατή από το χειριστή τους ή των οποίων οι μετοχές φυλάσσονται στον ειδικό λογαριασμό της Ε.Χ.Α.Ε.. Για την είσπραξη του προσωρινού μερίσματος από τα καταστήματα θα είναι αναγκαία η προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
Mερίσματα που δεν θα εισπραχθούν μέσα σε πέντε (5) χρόνια παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης