Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος (ΠΑΣΟΚ): Χρειάζεται ενότητα όχι διάσπαση – Κανείς δεν δικαιούται να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ

Λοβέρδος (ΠΑΣΟΚ): Χρειάζεται ενότητα όχι διάσπαση – Κανείς δεν δικαιούται να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ
Ο πολιτικός μας χώρος, το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη είναι επίσης σε κρίσιμη φάση, τόνισε ο Αν. Λοβέρδος
Ενότητα και όχι διάσπαση έχει ανάγκη το ΠΑΣΟΚ, τόνισε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, επισημαίνοντας ότι κανείς δεν δικαιούται να διασπάσει την παράταξη, καθώς τόσο η χώρα όσο και η παράταξη βρίσκονται σε κρίσιμη φάση.
«Ο πολιτικός μας χώρος, το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη είναι επίσης σε κρίσιμη φάση», δήλωσε χαρακτηριστικά με σημερινή του παρέμβαση.
«Μπορεί μετά από εκλογικές διαδικασίες, μετά από γενικές βουλευτικές εκλογές, οπότε αυτές γίνουν, να κάνουμε ένα συνέδριο που θα τα βάλει όλα τα θέματα κάτω» είπε.
«Κανένας δεν πρέπει να διασπάσει την παράταξη αυτή τη στιγμή. Πρέπει να συμβάλλουμε όλοι ώστε να γίνουμε ο τρίτος πόλος του ελληνικού πολιτικού συστήματος.
Την ώρα αυτή να γίνουμε η δύναμη που όταν πραγματοποιηθούν οι εκλογές θα αναλάβει την τρίτη διερευνητική εντολή. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος όλων μας», σημείωσε ο Αν. Λοβέρδος.
Πρόσθεσε πως «όπως ειπώθηκε και επίσημα από το ΠΑΣΟΚ μπορεί μετά από εκλογικές διαδικασίες, μετά από γενικές βουλευτικές εκλογές, οπότε αυτές γίνουν, να κάνουμε ένα συνέδριο που θα τα βάλει όλα τα θέματα κάτω: Θέματα ηγεσίας, στελέχωσης, δομής, ονόματος και με τις διαδικασίες που ξέρουμε.
Εκλογές ηγεσίας από τη βάση, ό,τι έχουμε κατακτήσει ως παράταξη όλο αυτό τον καιρό».
Τέλος, υπογράμμισε ότι «πρέπει να ληφθούν και λαμβάνονται όλες οι πρωτοβουλίες τώρα, την τελευταία στιγμή για να αποφευχθεί η διάσπαση», επισημαίνοντας πως αυτό θέλουν και οι πολίτες «που επιμένουν ακόμα στην Κεντροαριστερά, στο ΠΑΣΟΚ και στη Δημοκρατική Παράταξη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης