Τελευταία Νέα
Διεθνή

Podemos: Πραγματοποιήσιμες οι προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ - Εκβιαστική η στάση των Βρυξελλών

Podemos: Πραγματοποιήσιμες οι προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ - Εκβιαστική η στάση των Βρυξελλών
Μια ελληνική κυβέρνηση που δεν Θα φοβάται τους «εκβιαστές» θα αποτελέσει κίνητρο για πολιτική αλλαγή στην Ισπανία, καταδεικνύοντας ότι «τα πράγματα μπορούν να γίνουν και με άλλο τρόπο», σύμφωνα με τον γραμματέα του ισπανικού κόμματος, S. Pascual
Ως κίνητρο για αλλαγή και στο πολιτικό σκηνικό της Ισπανίας «βλέπει» από μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου στην Ελλάδα ο γραμματέας του ισπανικού κόμματος Podemos, Sergio Pascual, o οποίος έβαλε κατά του διευθυντηρίου των Βρυξελλών κάνοντας λόγο για «εκβιαστές».
Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, μια ελληνική κυβέρνηση που «δεν θα φοβάται τους εκβιαστές», θα αποτελέσει κίνητρο για αλλαγή στην πολιτική σκηνή της Ισπανίας, καθώς θα καταδείξει ότι «τα πράγματα μπορούν να γίνουν με άλλο τρόπο».
Παράλληλα, υπερασπίστηκε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι είναι βιώσιμες και πραγματοποιήσιμες, προσθέτοντας ότι δεν είναι «υποσχέσεις αβάσιμες», αν και σημείωσε ότι είναι διαφορετικές από αυτές του Podemos, καθώς το πρόγραμμα του ισπανικού κόμματος είναι ακόμη υπό επεξεργασία.
Σε δηλώσεις του στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων Efe, ο S. Pascual σημείωσε ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι υποσχέσεις αβάσιμες, αλλά τεχνικά σχεδιασμένες», προσθέτοντας ότι «βάζουν πάνω στο τραπέζι ένα πρόγραμμα βιώσιμο και πραγματοποιήσιμο», το οποίο αν βρει αντίσταση σε έναν τοίχο «που θέλει να εκβιάσει τον ελληνικό λαό, θα δούμε ότι έχουμε στην Ε.Ε. μια διεύθυνση που δεν είναι δημοκρατική και η οποία είναι στην υπηρεσία άλλων συμφερόντων, που δεν είναι αυτά του λαού».
Μάλιστα, επιτέθηκε κατά του διευθυντηρίου των Βρυξελλών, τονίζοντας ότι τους επόμενους μήνες θα «πέσουν πολλές μάσκες», βάλλοντας κατά των «εκβιαστών» που συμπεριλαμβανομένων των «δημοσίων υπαλλήλων», που πληρώνονται από τους φόρους των ευρωπαίων πολιτών, μεταξύ των οποίων και των Ελλήνων, «το όνομά τους είναι ξεκάθαρο και υπάρχουν και ταινίες σχετικές»…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης