Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Επιστολή Βγενόπουλου στο bankingnews – Η συμφωνία KKR και Πειραιώς αφορά αποκλειστικά τις δύο εταιρίες και όχι την MIG

Επιστολή Βγενόπουλου στο bankingnews – Η συμφωνία KKR και Πειραιώς αφορά αποκλειστικά τις δύο εταιρίες και όχι την MIG
Η συμφωνία της τράπεζας Πειραιώς με την KKR αφορά αποκλειστικά και μόνο τις δύο αυτές εταιρίες το μήνυμα του Ανδρέα Βγενόπουλου
To bankingnews.gr έλαβε μια άκρως ενδιαφέρουσα - για όσους κατανοούν - επιστολή από τον Ανδρέα Βγενόπουλο της MIG που παρουσιάζουμε αυτούσια.

Αξιότιμε κύριε Λεωτσάκο


Θέλω να σας εκφράσω την έκπληξη μου για την ανάμιξη του ονόματος μου και το περιεχόμενο της αρθρογραφίας σας, το οποίο με αφορμή τις αποκαλύψεις που είδαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την συμφωνία της τράπεζας Πειραιώς με την ΚΚR επιχειρεί να δημιουργήσει μια δήθεν αντίθεση μου με τον κ. Σάλλα και προχωρά και σε εκκλήσεις για «υποχωρήσεις και συμφωνίες».

Δεν γνωρίζω ένα οποιοδήποτε στέλεχος της τράπεζας Πειραιώς σας έχει εξουσιοδοτήσει ως δημόσιο μεσολαβητή, πάντως δεν έχετε αυτή την εξουσιοδότηση ούτε από εμένα ούτε από οποιαδήποτε άλλο στέλεχος της MIG.
Άλλωστε θεωρώ ότι η ανάμιξη του ονόματος μου και της MIG σε αυτή την υπόθεση είναι εντελώς αδόκιμη, αφού η συμφωνία της τράπεζας Πειραιώς με την KKR αφορά αποκλειστικά και μόνο τις δύο αυτές εταιρίες

Παρακαλώ να δημοσιεύσετε την επιστολή μου

Ανδρέας Βγενόπουλος
Μη εκτελεστικός Πρόεδρος της MIG

To www.bankingnews.gr δεν θα σχολιάσει την επιστολή Ανδρέα Βγενόπουλου.
Ως Πέτρος Λεωτσάκος έχω ήσυχη την συνείδηση μου ότι λειτούργησα θεσμικά, δεν έριξα λάδι στην φωτιά και προσπάθησα να συμβάλλω θετικά.
Αυτό το γνωρίζουν, αυτοί που πρέπει να το γνωρίζουν και το γνωρίζουν αυτοί που πρέπει να το γνωρίζουν πολύ καλά.
Επειδή όμως η όλη υπόθεση βρίσκεται σε μια πολύ λεπτή φάση εμείς σταματάμε εδώ και θα επανέλθουμε όταν και αν πρέπει φωτίζοντας πλήρως αυτή την πτυχή της υποθέσεως.





www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης