Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Piraeus Sec: Positive για τη Motor Oil - Επιβεβαιώνει σύσταση outperform και τιμή στόχο στα 10,00 ευρώ

tags :
Piraeus Sec: Positive για τη Motor Oil - Επιβεβαιώνει σύσταση outperform και τιμή στόχο στα 10,00 ευρώ
Η χρηματιστηριακή προβλέπει πως το πρώτο τρίμηνο του 2015 αναμένεται να είναι ένα ακόμη ισχυρό τρίμηνο, από πλευράς οικονομικών επιδόσεων
Αμετάβλητη τη σύσταση outperform, αλλά και την τιμή στόχο στα 10,00 ευρώ για τη Motor Oil διατηρεί η Πειραιώς Χρηματιστηριακή, σε ειδική ανάλυσή της, υπό τον διακριτικό τίτλο "Motor Oil Hellas - Strong underlying quarter as expected".
Αποτιμώντας τα οικονομικά μεγέθη της Motor Oil για το τετάρτο τρίμηνο - και κατ' επέκταση για το σύνολο - του 2014, η χρηματιστηριακή επισημαίνει μεταξύ άλλων τα εξής:
Σε λειτουργικό επίπεδο, τα οικονομικά μεγέθη της Motor Oil κινήθηκαν εντός των προβλέψεων, δεδομένου και του αντίκτυπου από την ελεύθερη πτώση των τιμών του πετρελαίου.
Σε ό,τι αφορά τις προοπτικές του ομίλου για το τρέχον έτος, 2015, η χρηματιστηριακή προβλέπει πως το πρώτο τρίμηνο αναμένεται να είναι ένα ακόμη ισχυρό τρίμηνο, από πλευράς οικονομικών επιδόσεων.
Η τάση αυτή αναμένεται να διατηρηθεί και κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2015, δεδομένης και της σταδιακής ανάκαμψης των τιμών του μαύρου χρυσού.
Η χρηματιστηριακή δηλώνει πως παραμένει positive (θετική) για τη μετοχή της Motor Oil, από πλευράς αποτιμήσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης