Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρών και ο Disselbloem στη μίνι Σύνοδο που ζήτησε ο Τσίπρας στις Βρυξέλλες

Παρών και ο Disselbloem στη μίνι Σύνοδο που ζήτησε ο Τσίπρας στις Βρυξέλλες
Η διεξαγωγή της μίνι Συνόδου το βράδυ της Πέμπτης είχε ήδη διαρρεύσει, ωστόσο αυτό που δεν ήταν γνωστό ήταν ότι στις Βρυξέλλες θα βρεθεί και ο πρόεδρος του Eurogroup, J. Disselbloem
Κλείδωσε για το βράδυ της Πέμπτης 19 Μαρτίου η διεξαγωγή της μίνι Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, μετά το αίτημα του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Όπως ανακοίνωσε επισήμως ο πρόεδρος της ΕΕ, D. Tusk, το βράδυ της Πέμπτης 19 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες η κρίσιμη συνάντηση που ζήτησε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου Κορυφής τυων Ευρωπαίων ηγετών.
Η διεξαγωγή της μίνι Συνόδου για το βράδυ της Πέμπτης είχε ήδη διαρρεύσει, ωστόσο αυτό που δεν ήταν γνωστό ήταν ότι στις Βρυξέλλες θα βρεθεί και ο πρόεδρος του Eurogroup, J. Disselbloem.
Aναλυτικά, στη μίνι Σύνοδο θα συμμετάσχουν: ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, η Γερμανίδα Καγκελάριος, A. Merkel, ο Γάλλος πρόεδρος, Fr. Hollande, o διοικητής της ΕΚΤ, M. Draghi, ο πρόεδρος της Κομισιόν, J. C. Juncker, ο πρόεδρος του Eurogroup, J. Disselbloem και ο πρόεδρος της ΕΕ, D. Tusk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης