Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Πιέσεις έως 5,30% στη μετοχή των ΕΛΠΕ υπό το βαριά σκιά του ατυχήματος με τους σοβαρούς τραυματισμούς

tags :
Πιέσεις έως 5,30% στη μετοχή των ΕΛΠΕ υπό το βαριά σκιά του ατυχήματος με τους σοβαρούς τραυματισμούς
Έντονα πτωτικά έως και 5,29% σήμερα η μετοχή των ΕΛΠΕ, με φόντο το σοβαρότατο εργατικό ατύχημα
Υπό τη βαριά σκιά του σημερινού εργατικού ατυχήματος με έξι τραυματίες εκ των οποίων οι τρεις πολύ σοβαρά, η μετοχή των Ελληνικών Πετρελαίων πιέζεται έως και 5,30% σήμερα.
Πιο αναλυτικά, η μετοχή των ΕΛΠΕ διαπραγματεύεται στα 4,39 ευρώ με πτώση 3,30%, έχοντας χαμηλό ημέρας στα 4,30 ευρώ όταν έχανε 5,29%, ενώ έχει διακινηθεί όγκος 205.400 τεμαχίων στον τίτλο.
Βεβαίως, ο τίτλος έχει άνοδο 24% από τις 21 Απριλίου συμμετέχοντας στην ανοδική αντίδραση της αγοράς, με αιχμή βεβαίως τις τράπεζες που πρωταγωνίστησαν.
Θυμίζουμε ότι σήμερα το πρωί ξέσπασε φωτιά στα διυλιστήρια του Ασπρόπυργου κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης, πιθανώς από κάποιο σπινθήρα που προκάλεσε φλόγες σε μία από τις δεξαμενές.
Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός έξι εργαζομένων, εκ των οποίων οι τρεις σε σοβαρή κατάσταση με εγκαύματα έως και 70%!
Όπως έγινε γνωστό, από τους τρεις σοβαρά τραυματίες, οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και είναι σωληνωμένοι στην εντατική στο Θριάσιο νοσοκομείο, ενώ ο τρίτος έχει υποστεί βαριά εγκαύματα.
Βάσει των πληροφοριών, και οι τρεις είναι άτομα νεαρής ηλικίας, εκ των οποίων οι δύο Έλληνες και ο τρίτος αλλοδαπός.

Η ανακοίνωση της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια

«Σήμερα, ώρα 08:20, υπήρξε περιστατικό ανάφλεξης σε μονάδα των εγκαταστάσεων του διυλιστηρίου Ασπροπύργου, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης από έμπειρη ελληνική εργολαβική εταιρεία. Διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής έξι τραυματίες. Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα από τις υπηρεσίες πυρόσβεσης του διυλιστηρίου, ενώ ελήφθησαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, όπως προβλέπεται από τις σχετικές διαδικασίες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης