Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαμαράς: Να αλλάξει πολιτική η κυβέρνηση – Ναι σε συνεννόηση για βγούμε από τα αδιέξοδα

Σαμαράς: Να αλλάξει πολιτική η κυβέρνηση – Ναι σε συνεννόηση για βγούμε από τα αδιέξοδα
Η υποτιθέμενη διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε ως έπος και κατέληξε σε φαρσοκωμωδία τονίζει ο Σαμαράς
Να αλλάξει την πολιτική της και να υπάρξει συνεννόηση για να καταλήξει η διαπραγμάτευση σε συμφωνία και να βγει η χώρα από τα σημερινά της αδιέξοδα ζητά από την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.
Σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Αγορά», ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση για τη στρατηγική που ακολουθεί απέναντι στους εταίρους, υποστηρίζοντας ότι «εμφανίζει τις δικές της θέσεις ως τελική συμφωνία και έτσι αποσταθεροποιεί συνεχώς και την οικονομία της Ελλάδας και τη διαπραγματευτική της θέση».
Ο κ. Σαμαράς κάνει λόγο για υποτιθέμενη διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία – όπως αναφέρει - «ξεκίνησε ως έπος για να καταλήξει σε φαρσοκωμωδία».
«Η επί της ουσίας διαπραγμάτευση άρχισε μόλις πριν λίγες μέρες» υπογραμμίζει ο κ.Σαμαράς, ο οποίος κατηγορεί την κυβέρνηση πως είχε υπερτιμήσει την πολιτική διαπραγμάτευση, και πως έχασε χρόνο «με ανοησίες».
Ακόμη, o πρόεδρος της ΝΔ καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ πως σε όλες τις μεγάλες δυσκολίες που είχε περάσει η κυβέρνηση του ήταν απέναντι και θέτει και πάλι το θέμα της μεγάλης συνεννόησης για να βγει η χώρα από τα αδιέξοδα.
«Προτείνουμε τη μεγάλη συνεννόηση ώστε να αλλάξει πολιτική η χώρα. Μεγάλη συνεννόηση για να βγουν εκείνοι από τα ολοφάνερα αδιέξοδα τους, για να βγει η Ελλάδα από τους κινδύνους που αντιμετωπίζει» τονίζει ο κ. Σαμαράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης