Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δευτερολογία Σαμαρά: Ακραίος δημαγωγός ο Τσίπρας - Δεν ξέρουμε εάν έχει τη δεδηλωμένη στο κόμμα του

Δευτερολογία Σαμαρά: Ακραίος δημαγωγός ο Τσίπρας - Δεν ξέρουμε εάν έχει τη δεδηλωμένη στο κόμμα του
Ή θα κάνουμε εθνική συνεννόηση ή φέρτε τη συμφωνία και θα σας πούμε εάν θα την ψηφίσουμε
(upd4)Ακραίο δημαγωγό χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα, ο Α. Σαμαράς, κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή, εκτοξεύοντας νέα βέλη προς την κυβέρνηση.
"Kύριε Τσίπρα... δεν ξέρουμε εάν έχετε τη δεδηλωμένη στο κόμμα σας", διεμήνυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, για να καταγγείλει πως κατά τη σημερινή διαδικασία στη Βουλή δεν υπήρξε ενημέρωση επί της ουσίας από την κυβέρνηση προς τα υπόλοιπα κόμματα για την πορεία της διαπραγμάτευσης.
Ή θα κάνουμε εθνική συνεννόηση ή φέρτε τη συμφωνία και θα σας πούμε εάν θα την ψηφίσουμε, τόνισε, ο κ. Σαμαράς, στη συνέχεια.
Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε πρωτόγνωρη την εσωτερική στάση πληρωμών που βιώνει η χώρα, προσθέτοντας πως η λέξη ανάπτυξη είναι άγνωστη για την κυβέρνηση.
Δεν θα στηρίξουμε τη συνέχιση της φορο-επιδρομής, διεμήνυσε ο κ. Σαμαράς για να προσθέσει πως.. "εμείς επιβάλλαμε άδικους φόρους από υποχρέωση, εσείς θα επιβάλλεται από ιδεοληψία".
Θα συνεχίσουμε να είμαστε υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, διεμήνυσε, θέτοντας το εν λόγω ερώτημα στη συνέχεια:
"Πως θα πάρουμε τα λεφτά, δίχως νέο μνημόνιο;".
Κύριε Τσίπρα, η ΝΔ δεν είναι η πιο υπάκουη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε, για να προσθέσει πως με τις ρυθμίσεις για τα χρέη, οι πολίτες δεν πληρώνουν άλλους φόρους, δεν καταναλώνουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης