Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος (ΠΑΣΟΚ): Να μην περιμένει η κυβέρνηση διευκόλυνση και ψήφο από το ΠΑΣΟΚ

Λοβέρδος (ΠΑΣΟΚ): Να μην περιμένει η κυβέρνηση διευκόλυνση και ψήφο από το ΠΑΣΟΚ
Εάν η δεδηλωμένη απολεσθεί, τότε είναι μια άλλη συζήτηση τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να μην ψηφίσει τη συμφωνία που θα φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση, υπό την προϋπόθεση ότι αυτή θα στηριχθεί από τους 162 βουλευτές της εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος.
Σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm ο κ.Λοβέρδος υπογράμμισε πως ακόμα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι ο Ευαγ. Βενιζέλος και πως ισχύει η φράση του ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα διευκολύνει την κυβέρνηση.
«Κατ’ αρχάς, αυτή τη στιγμή, ακόμη πρόεδρος είναι ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος και ισχύει η φράση του: "Δεν θα διευκολύνουμε τη κυβέρνηση".
Η δική μου πρόταση είναι ότι, στο μέτρο που υπάρχουν 162 βουλευτές που κάθε μέρα λένε πόσο καλή διαπραγμάτευση κάνουν, η καλή διαπραγμάτευση που κάνουν θα παράξει ένα καλό, κατά τη γνώμη τους, προϊόν και θα το στηρίξουν οι άνθρωποι αυτοί με τον ίδιο πάθος που τώρα επί πέντε μήνες μάς λένε ότι μάς λένε και επί πέντε χρόνια μάς έβριζαν, μάς προπηλάκιζαν.
Υπάρχουν 162 επαΐοντες που θα πάρουν τη συμφωνία.
Από εμάς, διευκόλυνση και ψήφο δεν περιμένουν.
Αν η δεδηλωμένη απολεσθεί, είναι μια άλλη συζήτηση αυτή, αλλά είναι υπόθεση» τόνισε ο κ.Λοβέρδος.
Όσον αφορά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ για την εκλογή προέδρου, ανέφερε πως «με αυτόν τον τρόπο απενοχοποιείται το ΠΑΣΟΚ, διότι τελικά αποδεικνύεται ότι δυο δρόμοι υπήρχαν: Η στρατηγική εκτός Ευρώπης και η στρατηγική που χάραξε το ΠΑΣΟΚ και προσχώρησε η ΝΔ και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ».
«Άρα, αυτά περί προδοτών που υπεστήκαμε πέντε χρόνια, τώρα αποδεικνύεται ότι ήταν ψέματα και οι υποσχέσεις για μια άλλη πολιτική, απλώς δημαγωγίας, για να πάρουν την εξουσία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.
Άρα, απενοχοποιείται η παράταξη και αρχίζει - το είπα και στο Συνέδριο αυτό - να διαμορφώνεται ένα δίκτυο μετανοημένων που επανέρχονται στο δικό μας χώρο και από τις αλλαγές που θα κάνουμε, θα κριθεί αν θα επανέλθουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό» υπογράμμισε ο κ.Λοβέρδος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης