Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Reuters: «Βαρίδι» για το Podemos η στενή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών στην Ισπανία

tags :
Reuters: «Βαρίδι» για το Podemos η στενή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών στην Ισπανία
Το πιθανότερο είναι ότι μια παρατεταμένη περίοδος χάους, θα πλήξει τη στήριξη προς τους Podemos του Pablo Iglesias, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης στην Ισπανία
«Βαρίδι» αποτελεί για το ισπανικό κίνημα Podemos η στενή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών στην Ισπανία στα τέλη του 2015, εκτιμά σε ανάλυσή του το πρακτορείο Reuters.
Το μέλλον του ισπανικού κόμματος είναι αναπόφευκτα συνδεδεμένο με την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι Podemos θα ενισχυθούν εάν η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα κατορθώσει να διαπραγματευθεί μια βελτιωμένη συμφωνία με τους τους πιστωτές της.
Ωστόσο, το πιθανότερο είναι ότι μια παρατεταμένη περίοδος χάους, θα πλήξει τη στήριξη προς τους Podemos του Pablo Iglesias, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης στην Ισπανία.
«Η δημοκρατία απόψε είναι πρωταγωνίστρια, η Ελλάδα αποφάσισε στις κάλπες», σχολίσαν οι Podemos μετά τη σαρωτική επικράτηση του Όχι στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.
Ωστόσο πριν τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, εν μέσω τραπεζικής αργίας στην Ελλάδα, είχαν σπεύσει να διευκρινίσουν ότι Ελλάδα και Ισπανία είναι διαφορετικές περιπτώσεις και ότι δεν θα έκαναν τίποτα που θα έβλαπτε τη χώρα τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης