Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τιτάνας: Από τις 15/7 η καταβολή μερίσματος 0,13 ανά μετοχή για τη χρήση 2014

tags :
Τιτάνας: Από τις 15/7 η καταβολή μερίσματος 0,13 ανά μετοχή για τη χρήση 2014
Για τις ανάγκες των πληρωμών, η Τιτάν θα χρησιμοποιήσει κεφάλαια που έχουν αναληφθεί στο εξωτερικό
Από τις 15 Ιουλίου θα ξεκινήσει η καταβολή του μερίσματος, όπως γνωστοποιεί, μέσω ανακοίνωσής του, ο Τιτάνας.
Όπως αναφέρει, η πληρωμή του μερίσματος χρήσης 2014 και των έκτακτων αποθεματικών της Τιτάν θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στους ισχύοντες Κανονισμούς από την Πληρώτρια Τράπεζα ALPHA BANK CYPRUS LIMITED.
Για τις ανάγκες των ανωτέρω πληρωμών, η Εταιρία θα χρησιμοποιήσει κεφάλαια που έχουν αναληφθεί στο εξωτερικό.
Δικαιούχοι του μερίσματος και της διανομής αποθεματικών είναι οι Μέτοχοι που ήταν εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 (Record Date).
Υπενθυμίζεται ότι:
A. H διανομή μερίσματος από τα κέρδη χρήσης 2014 αντιστοιχεί σε ποσό €0,15 ανά μετοχή (κοινή και προνομιούχο), το οποίο προσαυξάνεται αναλογικά με το μέρισμα που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που κατέχει η Εταιρία και ανέρχεται σε ποσό €0,15509 ανά μετοχή. Επί του ποσού αυτού η Εταιρία θα παρακρατήσει φόρο 10% για λογαριασμό του Μετόχου και συνεπώς οι Μέτοχοι θα λάβουν τελικό ποσό €0,13958 ανά μετοχή.
B. H διανομή έκτακτων αποθεματικών αντιστοιχεί σε ποσό €0,15 ανά μετοχή (κοινή και προνομιούχο), το οποίο προσαυξάνεται αναλογικά με το ποσό διανομής που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που κατέχει η Εταιρία και ανέρχεται σε τελικό ποσό €0,15509 ανά μετοχή. Η διανομή των ανωτέρω αποθεµατικών δεν υπόκειται σε φορολόγηση.
Το συνολικό ποσό του μερίσματος και της διανομής αποθεματικών θα αρχίσει να καταβάλλεται από την Πληρώτρια Τράπεζα την 15η Ιουλίου 2015.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης