Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρωμανιάς: Οι νόμοι και πριν και τώρα έρχονται απ' έξω – Θέλω να φύγω από το υπουργείο μια ώρα νωρίτερα

Ρωμανιάς: Οι νόμοι και πριν και τώρα έρχονται απ' έξω – Θέλω να φύγω από το υπουργείο μια ώρα νωρίτερα
Βολές κατά της διαπραγματευτικής ομάδας: «Τα πρόσωπα που είχαν εξουσιοδοτηθεί να διαπραγματευτούν για το συνταξιοδοτικό, δεν ήξεραν κοινωνική ασφάλιση»
Την πρόθεσή του να αποχωρήσει το νωρίτερο δυνατό από το κυβερνητικό σχήμα εξέφρασε με δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς, ο οποίος άσκησε οξεία κριτική στη διαπραγματευτική ομάδα που έχει ορίσει η κυβέρνηση, ενώ τόνισε ότι «οι νόμοι έρχονται απ' έξω».
Ειδικότερα, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο κ. Ρωμανιάς ανέφερε:
«Μας έδωσαν έναν πίνακα που έχει προκύψει από έναν αλγόριθμο και τώρα, οι νόμοι έρχονται έτοιμοι απ’ έξω.
Και στην προηγούμενη κυβέρνηση και τώρα οι νόμοι έρχονταν απέξω, δεν τους φτιάχνουμε εμείς», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «έχω μαζέψει υλικό μπόλικο. Κάποια ώρα θα τα βγάλω στη δημοσιότητα όλα».
Σε σχόλιό του για τη διαπραγματευτική ομάδα που έχει ορίσει η κυβέρνηση, ο κ. Ρωμανιάς σημείωσε ότι «το διάστημα του εξαμήνου, ειδικά στον τομέα τον δικό μου, το συνταξιοδοτικό, τα πρόσωπα που είχαν εξουσιοδοτηθεί να διαπραγματεύονται για το συνταξιοδοτικό, δεν ήξεραν κοινωνική ασφάλιση.
»Αν τους ρωτήσεις τώρα τι σημαίνει κοινωνική ασφάλιση, τον ορισμό να σου δώσουν, δεν ξέρουν.
Τα ίδια πρόσωπα συνεχίζουν να "διαπραγματεύονται" και τώρα. Οι άλλοι είναι επαγγελματίες, τούτοι εδώ είναι, όχι ερασιτέχνες, δεν ξέρουνε. Εγώ δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος και θέλω να φύγω από το υπουργείο μια ώρα νωρίτερα», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης