Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 6/09 ο Τσίπρας - Θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 6/09 ο Τσίπρας - Θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ
Στο επιτελείο του πρωθυπουργού δεν έχει ακόμα υπάρξει απόφαση για το αν ο Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη στα ΜΜΕ, ενώ το σίγουρο είναι πως έχει κλειδώσει μία συνέντευξή του στην ΕΤ3
Στη συμπρωτεύουσα θα βρεθεί την Κυριακή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπου το πρωί θα επισκεφτεί τα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).
Σύμφωνα με πληροφορίες του www.bankingnews.gr, ο πρωθυπουργός θα συνοδεύεται από τοπικούς υποψήφιους βουλευτές, ενώ θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής.
Ο Αλέξης Τσίπρας το απόγευμα της Κυριακής θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία από το βήμα του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου.
Υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή σημείωνε πως η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, θα χωρίζεται σε τρεις ενότητες:
Την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος, την παρουσίαση μέτρων για την ανάπτυξη και τόνωση της αγοράς – τα λεγόμενα και ισοδύναμα, που θα τρέχουν παράλληλα με τα μέτρα του μνημονίου – ενώ σε καθαρά προεκλογικούς τόνους, θα εξαπολύσει επίθεση στα υπόλοιπα κόμματα και κυρίως στη Νέα Δημοκρατία και στη Λαϊκή Ενότητα.
Στο επιτελείο του πρωθυπουργού δεν έχει ακόμα υπάρξει απόφαση για το αν ο Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη στα ΜΜΕ, ενώ το σίγουρο είναι πως έχει κλειδώσει μία συνέντευξή του στην ΕΤ3.
Σε ότι αφορά το debate μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του Ευ. Μεϊμαράκη, ήδη τα επιτελεία των δύο αρχηγών είναι σε συνεννόηση, με πηγές από την Κουμουνδούρου να σημειώνουν πως η τηλεοπτική αναμέτρηση των δύο αρχηγών θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, με πιθανότερη ημέρα την Πέμπτη.

Δημήτρης Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης