Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το πρόγραμμα των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων στην 80ή ΔΕΘ - Στις 5/9 τα εγκαίνια από τον Πρ. Παυλόπουλο

tags :
Το πρόγραμμα των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων στην 80ή ΔΕΘ - Στις 5/9 τα εγκαίνια από τον Πρ. Παυλόπουλο
Πυρετώδεις διεργασίες ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου
Το πρόγραμμα των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων ενόψει της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα.
Τα εγκαίνια της ΔΕΘ θα γίνουν στις 5 Σεπτεμβρίου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλο.
Στις 6 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματός του.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ, το τελευταίο Σαββατοκύριακο (12-13 Σεπτεμβρίου), το απόγευμα του Σαββάτου 12/9 θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της ΝΔ και την Κυριακή 13/9 θα δώσει συνέντευξη Τύπου.
Πέραν των πολιτικών αρχηγών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, την προσεχή Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου οι εκπρόσωποι των Οικολόγων Πράσινων, οι οποίοι θα δώσουν συνέντευξη τύπου στις 11 το πρωί στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ.
Την ίδια ημέρα θα δώσουν συνέντευξη τύπου (στις 13:00 μετά το μεσημέρι στο περίπτερο 8) οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Φώτης Γραικός ενώ στις 20:30 το βράδυ θα μιλήσει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου θα παραχωρήσει στις 12:30 το πρωί συνέντευξη τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».
Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου τη ΔΕΘ θα επισκεφθεί ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Π. Λαφαζάνης, ο οποίος θα παραχωρήσει και συνέντευξη τύπου ενώ στις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος.
Ο κ.Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου ενώ την ίδια ημέρα τη ΔΕΘ θα επισκεφθεί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η οποία στις 20:00 το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 11 το πρωί της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου.
Συνέντευξη τύπου θα δώσει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης ενώ ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα συναντηθεί στις 10 το πρωί του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO και στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Περίπτερο 8.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης