Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στη ΔΕΘ συμμετέχει η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή

tags :
Στη ΔΕΘ συμμετέχει η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή
Ο χώρος της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή βρίσκεται στο περίπτερο 16, stand 32
Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή συμμετέχει στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται από 4-13/9/2015.
Ο χώρος της ΓΕΕΠΚ βρίσκεται στο περίπτερο 16, stand 32.
Στο χώρο θα προβάλλονται οι δράσεις της ΓΕΕΠΚ, και συγκεκριμένα:
- Γενική Διεύθυνση Αγοράς, Διεύθυνση Εμπορικής Ιδιοκτησίας: Παρουσίαση των Εμπορικών Σημάτων και του «Ελληνικού Σήματος».
- Γενική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή & Εποπτείας της Αγοράς: Παρουσίαση δράσεων ενημέρωσης για τα δικαιώματα του καταναλωτή, καθώς και του διαπιστευμένου Εργαστηρίου Ελαιολάδου του Τμήματος Χημικών Αναλύσεων και Οργανοληπτικών Δοκιμών.
- Γενική Διεύθυνση Δημοσίων Συμβάσεων και Προμηθειών: Παρουσίαση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Προμηθειών (ΕΣΗΔΗΣ και ΚΗΜΔΗΣ). Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιούνται σύντομες παρουσιάσεις του Συστήματος για οικονομικούς φορείς και αναθέτουσες αρχές.
Στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΓΓΕΠΚ στη ΔΕΘ, ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Παπαδεράκης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή 4/9 έως την Τρίτη 8/9.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Στις 4/9 θα παρευρεθεί στην τελετή έναρξης της Έκθεσης, και θα παραστεί σε δείπνο που παραθέτει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Στις 5/9 θα συμμετάσχει στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΕΕ και θα παραστεί στο γεύμα που παραθέτει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Το απόγευμα θα μεταβεί στην Έδεσσα στο πλαίσιο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΕΕ.
Στις 6/9, ώρα 11.30 θα υποδεχτεί τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο περίπτερο της ΓΓΕΠΚ στη ΔΕΘ στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Έκθεση.
Τη Δευτέρα 7/9 στις 17.30 θα πραγματοποιηθεί Τελετή Απονομής του Ελληνικού Σήματος σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ (συνεδριακό κέντρο «Ν. Γερμανός», αίθουσα Β).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης