Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intralot: Πιστοποιήσεις ISO 27001 και WLA SCS για θυγατρικές του ομίλου σε ΗΠΑ, Ιταλία, Περού και Μαρόκο

tags :
Intralot: Πιστοποιήσεις ISO 27001 και WLA SCS για θυγατρικές του ομίλου σε ΗΠΑ, Ιταλία, Περού και Μαρόκο
Οι νέες πιστοποιήσεις καλύπτουν όλο το φάσμα των λειτουργιών των εταιρειών
Την πιστοποίησή της βάσει των προτύπων της Παγκόσμιας Ένωσης Λοταριών, World Lottery Association Security Control Standard (WLA SCS:2012) και ISO/IEC 27001:2013 για τις δραστηριότητές της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, την Ιταλία και το Περού, σύμφωνα με τη στρατηγική του ομίλου να λειτουργεί παγκοσμίως σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, ανακοίνωσε η Intralot.
Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, πιστοποιήθηκε η θυγατρική του ομίλου στις ΗΠΑ, Intralot Inc., τόσο για το κεντρικό σύστημα παρακολούθησης παιγνιομηχανών που λειτουργεί στην πολιτεία της Τζόρτζια όσο και για τη λειτουργία της στο Οχάιο.
Οι νέες πιστοποιήσεις επεκτείνουν την υφιστάμενη πιστοποίηση στην Intralot Inc.
Οι νέες πιστοποιήσεις σε ΗΠΑ, Ιταλία, Περού και Μαρόκο καλύπτουν όλο το φάσμα των λειτουργιών των εταιρειών, έχοντας ελέγξει τα υπάρχοντα συστήματα διαχείρισης που πιστοποιούν την ακεραιότητα των παιχνιδιών και την εταιρική τους λειτουργία στο σύνολό της, ενώ λειτουργούν συμπληρωματικά και προς τις πιστοποιήσεις WLA SCS, ISO 27001, ISO 20000 και ISO 9001 της μητρικής εταιρείας στην Αθήνα.
«Η ακεραιότητα και η εμπιστοσύνη αποτελούν βασικές αρχές της επιτυχημένης λειτουργίας μας», δήλωσε ο COO του ομίλου Intralot, Νίκος Νικολακόπουλος, προσθέτοντας ότι «οι νέες πιστοποιήσεις αποδεικνύουν την προσήλωση του ομίλου στην υιοθέτηση πρακτικών για τη θωράκιση της ασφάλειας των λειτουργιών μας και είναι αποτέλεσμα των επενδύσεων που έχουμε υλοποιήσει, ώστε να ενισχύουμε διαρκώς την εμπιστοσύνη των ενδιαφερόμενων μερών».
«Ως η ηγέτιδα εταιρεία του κλάδου, επιδιώκουμε να οικοδομούμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας και να συνάπτουμε αξιόπιστες συνεργασίες, στις οποίες η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας προσθέτουν αξία, εξασφαλίζουν λειτουργική αρτιότητα, διατηρούν την ηγέτιδα θέση μας και εξασφαλίζουν την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης», επισήμανε.
Ο Jean Jorgensen, Executive Director της WLA, προσέθεσε:
«Θα ήθελα να συγχαρώ την Intralot για την επέκταση της πιστοποίησης WLA-SCS σε ακόμα τέσσερις θυγατρικές της: την Intralot de Peru στη Νότιο Αμερική, την Intralot Maroc στην Αφρική, την Intralot Italia S.p.A. στην Ευρώπη και την Intralot στο Ohio και την Τζόρτζια στη Βόρεια Αμερική.
»Το διαρκώς εξελισσόμενο πρόγραμμα πιστοποίησης της Intralot βάσει του προτύπου WLA-SCS καταδεικνύει τη βαθιά προσήλωση της Intralot στη διατήρηση της ασφάλειας ως βασική προτεραιότητα του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών».
Οι πιστοποιήσεις αυτές καλύπτουν ολόκληρο τον κύκλο ζωής του συστήματος και των υπηρεσιών σχεδιασμού, την ανάπτυξη, υλοποίηση, υποστήριξη και λειτουργία σε μια συγκεκριμένη χώρα.
Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από την TUV Nord, έναν από τους σημαντικότερους φορείς πιστοποιήσεων παγκοσμίως που εκτελούν επιτόπιους ελέγχους, εξετάζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης