Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Κάθε χρόνο debate στη ΔΕΘ ανεξάρτητα αν υπάρχουν ή, όχι εκλογές

Καμμένος: Κάθε χρόνο debate στη ΔΕΘ ανεξάρτητα αν υπάρχουν ή, όχι εκλογές
Οι πολιτικοί αρχηγοί δεν θα δέχονται ερωτήσεις από δημοσιογράφους, αλλά από παραγωγικούς φορείς
Φαίνεται ότι το χθεσινό debate άρεσε στον Πάνο Καμμένο και πρότεινε να διεξάγεται κάθε χρόνο.
Όχι, βέβαια, με τη μορφή που είχε στην ΕΡΤ, αλλά στο περιθώριο της ΔΕΘ και με τις ερωτήσεις να μη γίνονται από παραγωγικούς φορείς, αλλά από δημοσιογράφους.
«Όπως γνωρίζετε, οι ΑΝΕΛ αναβάλαμε τη βραδινή ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί το ντιμπέιτ» ανέφερε αρχικά ο Καμμένος και μετά έριξε την ιδέα στο τραπέζι.
«Σήμερα κάναμε μία πρόταση στη διοίκηση της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, την οποία θέλω να κάνω δημόσια και προς τα άλλα κόμματα, δηλαδή τη διεξαγωγή κάθε χρόνο - ανεξάρτητα εάν υπάρχουν εκλογές ή όχι - ενός ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, που θα ερωτώνται όχι από δημοσιογράφους, αλλά από τους παραγωγικούς φορείς.
Είναι σημαντικό να γνωρίζει η αγορά τις θέσεις των κομμάτων, της κυβέρνησης, αλλά και της αντιπολίτευσης σε σχέση με αυτό που προτείνουν για την αγορά.
Θεωρώ ότι η πρόταση αυτή μπορεί να γίνει αποδεκτή και έτσι να έχουμε τη δυνατότητα να ανταλλάσουμε απόψεις με τους ανθρώπους της αγοράς και οι πολίτες να έχουν μία ξεκάθαρη άποψη για τις θέσεις του κάθε κόμματος».
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε και τις εντυπώσεις του από τις συναντήσεις του με τους παραγωγικούς φορείς.
«Συναντήθηκα με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.
Συζητήσαμε για τη φετινή έκθεση που πράγματι αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία σε μια δύσκολη περίοδο κρίσης με τα capital controls.
Παρ’ όλα αυτά αυξήθηκαν και οι εκθέτες και οι επισκέπτες. Οι επισκέπτες έχουν φτάσει περίπου τους 250 χιλιάδες, με 1000 εκθέτες από 16 χώρες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης