Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καρατζαφέρης (ΛΑΟΣ): Η ΝΔ αγκομαχά, δεν μπορεί να βρει το βηματισμό της - Δεν υπάρχει αντί – Τσίπρας

Καρατζαφέρης (ΛΑΟΣ):  Η ΝΔ αγκομαχά, δεν μπορεί να βρει το βηματισμό της  - Δεν υπάρχει αντί – Τσίπρας
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόσωπο σήμερα που να μπορέσει να πολεμήσει την έλξη του Αλέξη τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης
Την θέση ότι η ΝΔ αγκομαχά και δεν μπορεί να βρει το βηματισμό της διατύπωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος επιπλέον επεσήμανε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο πολιτικό πρόσωπο που να μπορεί να πολεμήσει την έλξη του Αλέξη Τσίπρα.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε πως είναι κρίμα που η ΝΔ δεν μπορεί να βρει το βηματισμό της.
«Μετά από τόσες ταλαιπωρίες και τόσες ήττες έπρεπε να έχει ξεκαθαρίσει και που θέλει να πάει.
Είναι ενδιαφέρουσες οι υποψηφιότητες αλλά περιμένω να δω, ακόμα φαίνεται ότι υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι το σκέφτονται όπως ο κ. Μεϊμαράκης στον οποίο προσβλέπουν αρκετοί από τους «δημογέροντες».
Να δούμε, άμα κλείσει ο κατάλογος θα κάνουμε μια καλή τοποθέτηση ο καθένας» υπογράμμισε ο κ.Καρατζαφέρης, επισημαίνοντας πάντως πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο σήμερα που να μπορεί να πολεμήσει την έλξη του Αλέξη.
«Όλοι μαζί συμποσούμενοι θα μπορούσαν να βγάλουν κάτι, αλλά ο καθένας μόνος του νομίζω ότι δεν μπορεί επιμέρους να δώσει μια καλύτερη εικόνα από αυτή που έδωσε ο κ.Τσίπρας.
Απλώς αυτό το οποίο πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι ο κ. Τσίπρας κάνει ταχύτατες στροφές προς την Σοσιαλδημοκρατία.
Δηλαδή βρίσκεται εγγύτερα στο Κέντρο παρά ποτέ, σε σημείο που να πάει να καλύψει μια περιοχή την οποία καλείται η ΝΔ να ξαναπάρει στα χέρια της.
Μιλάμε για έναν αγώνα του Κέντρου» τόνισε ο κ.Καρατζαφέρης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα.
«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έναν λαό παράξενο ο οποίος τον Ιούλιο ψήφισε 62% Όχι και ψήφισε μετά 88% υπέρ εκείνων που ψήφισαν τη συμφωνία.
Αυτά είναι τρελά πράγματα, είναι σχήματα οξύμωρα και αντιφατικά αλλά εν πάση περιπτώσει αυτά αποφάσισε η μειοψηφία του ελληνικού λαού.
Ο κ.Τσίπρας αυτή τη στιγμή είναι πρωθυπουργός της χώρας, τον έχει ψηφίσει το 20% του πληθυσμού με αυτό πορεύεται, είναι νόμιμη σαφώς κυβέρνηση και εκ των αποτελεσμάτων θα κριθεί.
Κάνει μια κούρσα ελπίζουμε να φέρει κάποιο ρεκόρ γιατί αν δεν φέρει ρεκόρ εις βάρος της Ελλάδος θα είναι» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, τονίζοντας ότι δεν έχει κλείσει το κόμμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης