Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Deutsche Bank και JP Morgan ανεβάζουν τη μετοχή της Motor Oil – Νέα υψηλά 20 μηνών - Τι συμβαίνει;

Deutsche Bank και JP Morgan ανεβάζουν τη μετοχή της Motor Oil – Νέα υψηλά 20 μηνών - Τι συμβαίνει;
Ξένα σοβαρά και συντηρητικά χαρτοφυλάκια «χτίζουν» θέσεις στη Motor Oil
(upd 2) Για άλλη μια συνεδρίαση ξεχώρισε στο ταμπλό του ελληνικού χρηματιστηρίου η μετοχή της Motor Oil η οποία έκλεισε ξανά σε υψηλά 20 μηνών ή ενάμιση έτους, καθώς στα επίπεδα των 10,80 ευρώ είχε να βρεθεί από το Μάρτιο του 2014!
Deutsche Bank και JP Morgan αγόρασαν (και) σήμερα συντονισμένα τη μετοχή, ενώ σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου έκαναν αλλεπάλληλα πακέτα «χτίζοντας» θέσεις.
«Κλειδί» για την ψήφο εμπιστοσύνης των ξένων – σοβαρών και συντηρητικών – χαρτοφυλακίων είναι η εξαιρετική εικόνα αποτελεσμάτων της Motor Oil στο πρώτο 6μηνο του 2015, όπου παρουσίασε την υψηλότερη κερδοφορία από καταβολής του ομίλου!
Σήμερα η μετοχή της Motor Oil έκλεισε στα 10,80 ευρώ με άνοδο +8%, διακινώντας 181.109 τεμάχια, με την αποτίμηση στα 1,19 δισ. ευρώ.
Μάλιστα, ανήλθε στην 9η θέση των κεφαλαιοποιήσεων του Χ.Α.

Τι λένε οι αναλυτές

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Motor Oil, στα 13,00 από 10,50 ευρώ, έχουν δώσει οι αναλυτές της IBG σε πρόσφατη έκθεσή τους, στην οποία διατηρούν την σύσταση για αγορά της μετοχής.
Οι αναλυτές της UBS έχουν επανέλθει πρόσφατα με νέα υψηλότερη τιμή-στόχου για την μετοχή, καθώς ο οίκος αυξάνει στα 12,00 ευρώ από 10,50 πριν την τιμή-στόχο για την μετοχή.
Από την πλευρά τους οι αναλυτές της Alpha Finance δίνουν νέα υψηλότερη τιμή-στόχο στα 11,00 από 9,80 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση υπεραπόδοσης.

Πρώτη ενημέρωση Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, 16:31 μ.μ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης