Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής στη γιάφκα του Μαραθώνα – Βρέθηκε σημειωματάριο με σχέδια απαγωγών

Νέα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής στη γιάφκα του Μαραθώνα – Βρέθηκε σημειωματάριο με σχέδια απαγωγών
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κρησφύγετο είχε ενοικιαστεί πριν από περίπου ένα χρόνο, με πλαστά στοιχεία, από μέλος της συμμορίας των ληστών του Διστόμου
Σημειωματάριο με στοιχεία για μελλοντικούς στόχους απαγωγών συγκεκριμένων ατόμων εντόπισε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στις έρευνές της στη γιάφκα του Μαραθώνα.
Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ερευνών, οι οποίες διεξάγονται κατόπιν ειαγγελικής παραγγελίας, στο σπίτι-αποθήκη στον Μαραθώνα βρέθηκε σημειωματάριο με χειρόγραφες σημειώσεις από τις οποίες προκύπτουν προσωπικά στοιχεία ατόμων που αποτελούσαν μελλοντικούς στόχους απαγωγών, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για όλα τα στάδια εκτέλεσης των σχετικών σχεδίων απαγωγής.
Σημειώνεται ότι η Αντιτρομοκρατική έχει ήδη εντοπίσει στην εν λόγω γιάφκα σάκους με βαρύ οπλισμό, όπως ρουκέτες και καλάσνικοφ, αλλά και πυρομαχικά, όπως επίσης και έξι IX αυτοκίνητα, ένα IX φορτηγό και δύο μοτοσυκλέτες, που θα μεταφερθούν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για εξέταση.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κρησφύγετο είχε ενοικιαστεί πριν από περίπου ένα χρόνο, με πλαστά στοιχεία, από μέλος της συμμορίας των ληστών του Διστόμου, στην οποία συμμετείχε και ο προσφάτως συλληφθείς στον Βόλο, Γιώργος Πετρακάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης