Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intralot: Νέο συμβόλαιο 8ετούς διάρκειας με τη Λοταρία του Νέου Μεξικού

tags :
Intralot: Νέο συμβόλαιο 8ετούς διάρκειας με τη Λοταρία του Νέου Μεξικού
H Intralot Inc. υπέγραψε το πρώτο συμβόλαιο με τη Λοταρία του Νέου Μεξικού το 2006 και κέρδισε το νέο συμβόλαιο μετά από τη σχετική διαγωνιστική διαδικασία
Εκ νέου επιλέχθηκε η Intralot Inc., θυγατρική του Ομίλου Intralot στη Βόρεια Αμερική, από τη Λοταρία του Νέου Μεξικού ως προμηθευτής για την υλοποίηση, λειτουργία και συντήρηση του συστήματος της Λοταρίας, στο οποίο περιλαμβάνονται το κεντρικό σύστημα, οι λειτουργικές πλατφόρμες, τα δίκτυα τερματικών και επικοινωνίας καθώς και σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες.
Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το δίκτυο των τερματικών αριθμεί 1.200 νέα, προηγμένα τερματικά Photon®.
Ειδικότερα, η Intralot Inc. υπέγραψε το πρώτο συμβόλαιο με τη Λοταρία του Νέου Μεξικού το 2006 και κέρδισε το νέο συμβόλαιο μετά από τη σχετική διαγωνιστική διαδικασία.
Ο Διευθυντής της Λοταρίας του Νέου Μεξικού, ο κ. David Barden, δήλωσε: "Η Intralot αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη της Λοταρίας. Οι τεχνολογικές δυνατότητες και τα καινοτόμα παιχνίδια της μας έχουν επιτρέψει να εμπλουτίσουμε το χαρτοφυλάκιο μας με νέα, συναρπαστικά παιχνίδια και να προσθέσουμε νέα κανάλια διανομής. Με τα νέα αυτά κανάλια και τα νέα παιχνίδια, κατορθώσαμε να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας και να διευρύνουμε την πελατειακή μας βάση χωρίς να επηρεαστούν αρνητικά οι πωλήσεις των υπόλοιπων προϊόντων μας. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με την ομάδα της Intralot.”
Το νέο συμβόλαιο θα έχει διάρκεια οκτώ (8) έτη και η ισχύς του θα ξεκινήσει στις 22 Νοεμβρίου 2015. Σύμφωνα με τους όρους του νέου συμβολαίου, η Intralot θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τη Λοταρία σε διαφημιστικές ενέργειες και δράσεις μάρκετινγκ και πωλήσεων. Ο κ. Tom Little, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot Inc., δήλωσε: "Όταν κερδίσαμε το πρώτο συμβόλαιο στο Νέο Μεξικό το 2006, δεσμευτήκαμε στην πολιτεία του Νέου Μεξικού να παρέχουμε στη Λοταρία τις πιο πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών. Το νέο συμβόλαιο επισφραγίζει την επιτυχία των προσπαθειών μας, που είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας άριστης συνεργασίας με τη Λοταρία. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που κερδίσαμε το δεύτερο αυτό συμβόλαιο, προκειμένου, μαζί με τους συνεργάτες μας στη Λοταρία, να συνεχίσουμε να τηρούμε τις δεσμεύσεις μας προς την πολιτεία του Νέου Μεξικού”.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης