Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Προετοιμαστείτε ο Βγενόπουλος επιστρέφει με άγριες προθέσεις, έρχονται 550-600 εκατ

Προετοιμαστείτε ο Βγενόπουλος επιστρέφει με άγριες προθέσεις, έρχονται 550-600 εκατ
Mέχρι τώρα αθόρυβα ο Βγενόπουλος της MIG έχει πετύχει πολλές αθόρυβες νίκες.
Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία, τουλάχιστον για όσους παρακολουθούν με σοβαρότητα και νηφαλιότητα το τραπεζικό σύστημα ότι ο Βγενόπουλος ήταν το θύμα και όχι ο θύτης του τεράστιου ηθικού σκανδάλου που έστησαν μια κλίκα κυπρίων εις βάρος του κυπριακού λαού.
Είπαν ψέματα, εξαπάτησαν, ψευδομαρτύρησαν έκαναν τα πάντα για να το συκοφαντήσουν κύκλοι στην Κύπρο και μερικοί στην Ελλάδα.
Στην Κύπρο ωστόσο είχε μεγάλη σημασία να αποδειχθεί πως στήθηκε το colpo grosso πως στήθηκε το μεγάλο κόλπο, προσπάθησαν με δόλιο ανέντιμο και ανήθικο τρόπο να  καταστρέψουν την Λαϊκή να θυσιάσουν την Λαϊκή για να διασωθεί η τράπεζα Κύπρου και ταυτόχρονα με δόλια μέσα προσπάθησαν να χειραγωγήσουν την κυπριακή κοινή γνώμη ότι υπάρχει ένοχος και αυτός είναι ο Βγενόπουλος.
Το συκοφάντησαν, υπήρξαν ακραίες δικαστικές αποφάσεις, πάγωσαν περιουσιακά στοιχεία π.χ. προσωρινά διατάγματα, σχεδόν καθημερινά ήταν καθυβριζόμενος.
Το πολιτικό σύστημα, η Κεντρική τράπεζα της Κύπρου και νομικοί της Κύπρου προσπάθησαν να κατασκευάσουν ένοχο.
Όμως μέχρι τώρα αθόρυβα ο Βγενόπουλος της MIG έχει πετύχει πολλές αθόρυβες νίκες.
Έφερε την υπόθεση στην Ελλάδα και δικάζεται ως ελληνική υπόθεση.
Οι δικαστικές αρχές άσκησαν διώξεις κατά της Αντωνιάδου που ανέλαβε την διαχείριση της Λαϊκής και του δικηγόρου Γλυκή που κατηγορείται για ψευδορκία.
Όμως όλα αυτά είναι ίσως τίποτε εμπρός σε αυτά που έρχονται.
Με βάση πολύ σοβαρές ενδείξεις το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο θα επιδικάσει περίπου 550 με 600 εκατ ποσό ρεκόρ για διεκδικήσεις εταιρίας και μετόχων έναντι κράτους.
Ταυτόχρονα ο Βγενόπουλος αθόρυβα προετοιμάζει το έδαφος και για την MIG.
Προφανώς πολλά γίνονται χωρίς να λέγονται και πολλά σχεδιάζονται χωρίς να λέγονται.
Με βάση πληροφορίες η MIG έχει αναθέσει σε διεθνή οίκο να σχεδιαστεί η νέα στρατηγική που θα είναι στρατηγική πραγματικού recovery.
Μετά από πολλά πέτρινα χρόνια, ζημιών και μεγάλων λογιστικών απωλειών, η MIG θα επανέλθει δυναμικά στο επίκεντρο, μειώνοντας δραστικά τον δανεισμό, επιτυγχάνοντας στρατηγικές συνεργασίες και θωρακίζοντας ακόμη περισσότερο τις εταιρίες του ομίλου που είναι από τις καλύτερες στους επιχειρηματικούς κλάδους που δραστηριοποιούνται.

Υποσημείωση

Μην πει κανείς ότι δεν τον προειδοποιήσαμε έγκαιρα

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης