Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΕΛΠΕ: Συμφωνήθηκε η µεταβίβαση του συνόλου των δικαιωµάτων της Petroceltic Resources Plc εξ ηµισείας στους άλλους δύο εταίρους

tags :
ΕΛΠΕ: Συμφωνήθηκε η µεταβίβαση του συνόλου των δικαιωµάτων της Petroceltic Resources Plc εξ ηµισείας στους άλλους δύο εταίρους
Στο 50% θα ανέλθει η συμμετοχή των Ελληνικών Πετρελαίων στο επιχειρηματικό σχήμα με τα αποκλειστικά δικαιώματα έρευνα υδρογονανθράκων στο Δ. Πατραϊκό κόλπο
Τη συμφωνία με την Petroceltic Resources Plc για τη μεταβίβαση του ποσοστού της (33 1/3%) εξ ηµισείας στους άλλους δύο εταίρους του επιχειρηµατικού σχήµατος που κατέχει αποκλειστικά δικαιώµατα έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων την περιοχή του ∆. Πατραϊκού κόλπου ανακοίνωσαν σήμερα Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου τα Ελληνικά Πετρέλαια.
Σημειώνεται ότι Η ολοκλήρωση της µεταβίβασης των δικαιωµάτων υπόκειται στη συναίνεση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγµατεύσεις µεταξύ των εταίρων του επιχειρηµατικού σχήµατος που κατέχει αποκλειστικά δικαιώµατα έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων την περιοχή του ∆. Πατραϊκού κόλπου.
Συµφωνήθηκε η µεταβίβαση του συνόλου των δικαιωµάτων της Petroceltic Resources Plc (33 1/3%) εξ ηµισείας στους άλλους δύο εταίρους.
Κατόπιν αυτού το επιχειρηµατικό σχήµα διαµορφώνεται πλέον σε Ελληνικά Πετρέλαια Έρευνα και Παραγωγή Υδρογονανθράκων ∆. Πατραϊκού κόλπου Α.Ε. 50% (διαχειριστής) και Edison International SpA 50%.
Η ολοκλήρωση της µεταβίβασης των δικαιωµάτων, σύµφωνα µε την Σύµβαση Μίσθωσης, υπόκειται στη συναίνεση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης