Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καρατζαφέρης: Υπάρχουν πολλοί βουλευτές της ΝΔ που βλέπουν θετικά το νέο πολιτικό μου εγχείρημα

Καρατζαφέρης: Υπάρχουν πολλοί βουλευτές της ΝΔ που βλέπουν θετικά το νέο πολιτικό μου εγχείρημα
Το νέο κόμμα απευθύνεται σε όσους από αγανάκτηση ψήφισαν Χρυσή Αυγή και στους απογοητευμένους ψηφοφόρους της ΝΔ και των ΑΝΕΛ είπε ο κ.Καρατζαφέρης
Την θέση ότι υπάρχουν πολλοί βουλευτές της ΝΔ και υπουργοί της κυβέρνησης Σαμαρά που βλέπουν θετικά το νέο του πολιτικό εγχείρημα, τη δημιουργία κόμματος στα δεξιά της ΝΔ, διατύπωσε ο Γ. Καρατζαφέρης.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι ο νέος πολιτικός σχηματισμός του οποίου θα ηγείται, θα απευθύνεται, όπως είπε, σε όσους από αγανάκτηση ψήφισαν την Χρυσή Αυγή, αλλά και στους απογοητευμένους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, καθώς και σε αυτούς που ψήφισαν με χιούμορ.
Κληθείς να σχολιάσει την εξελισσόμενη προσφυγική κρίση, ο κ.Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι όπως έχει εξελιχθεί το προσφυγικό είναι δύσκολο να επιλυθεί, ενώ τόνισε ότι η «Ευρώπη μας γύρισε την πλάτη».
Αναφερόμενος στο μεγάλο αριθμό των προσφυγικών ροών στη χώρα μας, ο κ.Καρατζαφέρης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρίσκονται στη Ελλάδα και τζιχαντιστές ενώ ευχήθηκε να μην συμβούν ανάλογα περιστατικά με αυτά στις Βρυξέλλες και το Παρίσι.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης