Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εθνική Ενότητα το όνομα του κόμματος Καρατζαφέρη – Μπαλτάκου – Ευρωσκεπτικιστικό, συνέχεια της ΕΡΕ

Εθνική Ενότητα το όνομα του κόμματος Καρατζαφέρη – Μπαλτάκου – Ευρωσκεπτικιστικό, συνέχεια της ΕΡΕ
Δικοί μας άνθρωποι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής τόνισαν Καρατζαφέρης – Μπαλτάκος
Εθνική Ενότητα θα ονομάζεται το νέο κόμμα του Γ.Καρατζαφέρη και του Π. Μπαλτάκου, όπως ανακοίνωσαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.
Πρόεδρος στο νέο κόμμα θα είναι ο κ.Καρατζαφέρης ενώ ο κ.Μπαλτάκος θα είναι γραμματέας.
Όπως είπαν, το νέο κόμμα θα είναι ευρωσκεπτικιστικό, τόνισαν ότι «θα είναι η συνέχεια της ΕΡΕ και της ΝΔ του Αβέρωφ και του Καραμανλή», υποστήριξαν ότι μιλούν με πρώην στελέχη της ΝΔ αλλά και με διαγραφέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής ενώ ερωτηθέντες για το εάν η Ελλάδα πρέπει να βγει από το ευρώ, υποστήριξαν ότι ελπίζουν να μην χρειαστεί, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι «δεν ζούμε με το φόβο της εξόδου από το ευρώ».
Στην ερώτηση μάλιστα για το εάν τους αφορούν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, Καρατζαφέρης και Μπαλτάκος απάντησαν θετικά, αναφέροντας πως «είναι δικοί μας άνθρωποι, δεξιοί ψηφοφόροι.
«Δεν μπορείς να αγνοείς το 7% του λαού» υπογράμμισαν, ενώ σε ερώτηση για το ποιοι θα συμμετέχουν στο νέο αυτό κόμμα, υποστήριξαν ότι έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές και προσκλήσεις με πολιτικές προσωπικότητες.
Ερωτηθείς ο κ.Μπαλτάκος για το εάν μιλά με τον κ.Σαμαρά είπε ότι «με τον Σαμαρά έχουμε μιλήσει πολύ στο παρελθόν,  δεν χρειάζεται πια».
«Είναι προσβολή το 90% των βουλευτών να είναι μνημονιακοί.
Εμείς είμαστε ευρωσκεπτικιστές.
Σήμερα είναι γενέθλια ημέρα μιας νέας προσπάθειας με παλαιές ρίζες να ενωθούν όλες οι πατριωτικές δυνάμεις» τόνισαν οι επικεφαλής του νέου κόμματος.
Ερωτηθέντες για τη ΝΔ υπό τον Κ.Μητσοτάκη υποστήριξαν πως «ο Μητσοτάκης ανήκει στο κέντρο».
«Είναι κεντρώος πολιτικός που προέρχεται και εκείνος όπως και ο πατέρας του από το κόμμα των νεοφιλελεύθερων.
Ανήκει στο κέντρο, να πάει εκεί και να μας αφήσει και εμάς στην ησυχία μας που είμαστε ένα καθαρά δεξιό κόμμα», είπε ο κ. Μπαλτάκος ενώ σε ερώτηση προς τον κ. Καρατζαφέρη για τους Γεωργιάδη και Βορίδη που ανήκαν στο ΛΑ.ΟΣ ο πρόεδρος του νέου κόμματος είπε ότι «η καρέκλα είναι ισχυρότερη του πατριωτισμού.
Αν θυσίασαν τον πατριωτισμό για την καρεκλοθηρία δικό τους πρόβλημα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης