Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στην Ελλάδα έρχεται τον Ιούνιο ο Juncker – Θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ

Στην Ελλάδα έρχεται τον Ιούνιο ο Juncker – Θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ
Την Τρίτη 21 Ιουνίου ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean Claude Juncker, θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ
Το τιμώμενο πρόσωπο στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ τον Ιούνιο θα είναι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean Claude Juncker.
Ειδικότερα, την Τρίτη 21 Ιουνίου ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να παραβρεθεί στην γενική συνέλευση του ΣΕΒ, η οποία μετακινήθηκε κατά ένα μήνα για να βρεθεί η κατάλληλη ημερομηνία που να εξυπηρετεί τον Jean Claude Juncker.
Η επίσκεψη του κ. Juncker, σύμφωνα με το Βήμα, είναι το αποτέλεσμα της ευρωπαϊκής προσπάθειας που έχει καταβάλει από μηνών η διοίκηση του ΣΕΒ και ιδιαίτερα ο πρόεδρός του Συνδέσμου Θεόδωρος Φέσσας, προκειμένου να ενημερωθούν η ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα και οι θεσμικοί παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει η ελληνική οικονομία προκειμένου η ελληνική αγορά να ενταχθεί στους επενδυτικούς σχεδιασμούς των μεγάλων ομίλων.
Σύμφωνα με το Βήμα, η περίπτωση όμως του κ. Juncker έχει ιδιαίτερη σημασία, όχι μόνο για τον συμβολισμό του χρόνου της επίσκεψης – εφόσον έχει κλείσει η αξιολόγηση θα είναι η αφετηρία επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας – αλλά και λόγω του λεγόμενου «πακέτου Γιούνκερ» των 300 δισ., ευρώ, από το οποίο η Ελλάδα θα επιδιώξει να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερα κεφάλαια γίνεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης