Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Στην επαναφορά του waiver εστιάζει το βλέμμα της η αγορά – Αισιόδοξοι οι αναλυτές παρά το διήμερο ράλι

tags :
Στην επαναφορά του waiver εστιάζει το βλέμμα της η αγορά – Αισιόδοξοι οι αναλυτές παρά το διήμερο ράλι
Η επαναφορά του waiver είναι το βασικό θέμα στη σημερινή ατζέντα, με τους επενδυτές ωστόσο να έχουν ενσωματώσει στις τιμές των μετοχών την εξέλιξη αυτή
Η κίνηση της ΕΚΤ πιθανότατα έχει ενσωματωθεί στις τιμές των μετοχών, αλλά μπορεί να βοηθήσει στην διατήρηση του θετικού momentum.
Η επαναφορά του waiver είναι το βασικό θέμα στη σημερινή ατζέντα, με τους επενδυτές ωστόσο να έχουν ενσωματώσει στις τιμές των μετοχών την εξέλιξη αυτή, αφού αναμενόταν από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
Ωστόσο, εκτιμάται ότι θα βοηθήσει στη διατήρηση της καλής ψυχολογίας, η οποία έχει ενισχυθεί μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις στη Βρετανία που δείχνουν ότι το Brexit απομακρύνεται, βοηθώντας έτσι στο να μειωθούν οι ανησυχίες των επενδυτών.
Σημειώνεται πάντως, πως τα κέρδη στο διήμερο είναι σημαντικά και ειδικά στις τράπεζες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κινήσεις κατοχύρωσης κερδών.

Euroxx

Περιμένουμε η αγορά να κινηθεί υψηλότερα καθώς αναμένεται η ΕΚΤ να επαναφέρει το waiver


Beta

Μέρα waiver η σημερινή.
Η εγχώρια αγορά θα περιμένει την απόφαση της ΕΚΤ αναφορικά με την επαναφορά του waiver στα ελληνικά ομόλογα.
Η εξέλιξη αυτή μπορεί να έχει ενσωματωθεί ήδη στις τιμές των ελληνικών τραπεζών, ωστόσο μπορεί να διατηρήσει την αισιοδοξία και να κρατήσει το θετικό momentum παρά τα σημαντικά κέρδη που έχουν επιτευχθεί βραχυπρόθεσμα.

Γ.Κ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης