Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ποιοι μιντιάρχες θα καταθέσουν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια

Ποιοι μιντιάρχες θα καταθέσουν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια
Από... ανάκριση θα περάσουν εκδότες και ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών
Τη στιγμή που η αγορά στενάζει κυριολεκτικά, τη στιγμή που κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι χιλιάδες εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, ως συνέπεια των λουκέτων που επιφέρει ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, η κυβέρνηση συνεχίζει να ασχολείται με τα δάνεια των ΜΜΕ.
Στο πλαισιό αυτό, τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, η εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα δάνεια των τράπεζων προς επιχειρήσεις και κόμματα καλεί εκδότες και καναλάρχες.
Ειδικότερα, ο Σπύρος Λάππας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να κληθούν στη Βουλή οι εξής: Μπόμπολας, Ψυχάρης, Θ. Αναστασιάδης, Αλαφούζος, Κυριακού, Κοντομηνάς, Βαρδινογιάννης και Κουρτάκης.
Από την πλευρά της, η ΝΔ συμφώνησαν ωστόσο ζήτησε να κληθεί και ο διευθυντής της εφημερίδας Αυγή (κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ) για το θέμα της offshore που έχει αγοράσει μετοχές της εφημερίδας αξίας 49.500 ευρώ.
Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι επισφάλειες των Μέσων Ενημέωσης δεν διαφοροποιούνται από το μέσο όρο ή μάλλον είναι οριακά χαμηλότερες του μέσου όρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης