Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αριστερή αντίδραση στην αξιολόγηση γενικών διευθυντών της ΕΥΔΑΠ από ιδιωτική εταιρεία

Αριστερή αντίδραση στην αξιολόγηση γενικών διευθυντών της ΕΥΔΑΠ από ιδιωτική εταιρεία
Συνδικαλιστές που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΛΑΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αντιδρούν στην απόφαση 
Πλήρωση θέσεων χωρίς κομματικά κριτήρια επιθυμεί ο πρόεδρος της εταιρείες, Γιάννης Μπενίσης.
Ισχυρές αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ να αναθέσει σε ιδιωτική εταιρεία το έργο της αξιολόγησης του προσωπικού για την κάλυψη θέσεων γενικών διευθυντών.
Συνδικαλιστές που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΛΑΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αντιδρούν στην απόφαση και τονίζουν πως δεν θέλουν να γίνει αξιολόγηση.
Σημειώνεται πως με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, μετά από πρόταση του προέδρου Γιάννη Μπενίση, αποφασίστηκε αυτή τη φορά η στελέχωση των θέσεων γενικών γραμματέων που έχουν προκύψει από το νέο οργανόγραμμα να γίνει από ιδιωτική εταιρεία και να μην γίνει με κομματικά κριτήρια όπως γίνεται συνήθως στις εταιρείες του δημοσίου. Γι΄αυτό το λόγο συστάθηκε επιτροπή για να επιλέξει την εταιρεία που θα κάνει την αξιολόγηση.
Έκτοτε εκδηλώθηκαν αντιδράσεις, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει τεκμηρίωση της θέσης των συνδικαλιστών γιατί δεν θέλουν να γίνει η αξιολόγηση.
Σημειώνεται πως οι εργαζόμενοι έλαβαν επιστολή και καλούνται να υποβάλουν αίτηση για την πλήρωση των θέσεων.
Το νέο οργανόγραμμα θα ισχύσει την πρώτη Οκτωβρίου, ενώ η υποβολή αιτήσεων θα γίνει έως 16 Αυγούστου.
Θα ακολουθήσει έλεγχος προσόντων θα γίνουν συνεντεύξεις και προς τα μέσα Σεπτέμβρη η εταιρεία αξιολόγησης θα δώσει στη διοίκηση την πρότασή της, η οποία θα αξιολογηθεί από την διοίκηση και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Γ.Κατικάς

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης